۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:53
کد خبر : 8676278
۱۲:۳۸

۱۳۹۵/۰۲/۲۵

اعلام آمادگی سپاه استان برای برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی

فرماندهی سپاه قمربنی هاشم (علیه السلام) چهارمحال و بختیاری گفت: با بکارگیری ظرفیت بسیج و سپاه برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره کتابخوانی رضوی آماده ایم.
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری، فرهاد خلیل مقدم، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان روز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه در دیدار با سردار رضا محمد سلیمانی فرمانده سپاه قمربنی هاشم استان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به تشریح جشنواره کتابخوانی رضوی پرداخت و افزود : کتابداران سربازان حوزه فرهنگ و مدافع حریم ولایت هستند و انتظار می رود با همکاری و ورود بسیج و سپاه در عرصه کتاب و کتابخوانی و به ویژه در برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی بتوانیم در راستای عمل به منویات مقام عظمای ولایت در خصوص بست و توسعه فرهنگ کتابخوانی گام برداریم.

در ادامه سردار سلیمانی، فرماندهی سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری، ضمن اشاره به فعالیتهای صورت گرفته توسط سپاه در حوزه کتاب و کتابخوانی افزود: گام برداشتن جهت آشنایی هرچه بیشترسیره و منش امام رضا(علیه السلام) خود جزء افتخارات است و انشا ا.. با تعامل و همکاری و استفاده از ظرفیت پایگاههای مقاومت بسیج و سایر ظرفیتهای سپاه، شاهد برگزاری جشنواره ای در خور و شایسته این امام همام باشیم.

فرماندهی سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود جهت استفاده از فضاهای موجود سپاه برای ایجاد کتابخانه در برخی شهرها و روستاهای استان اعلام آمادگی کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید