طاهری افزود: چهارمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر در زنجان از ساعت 9 صبح روز گذشته /جمعه/ همزمان با سراسر کشور در شهرستان های زنجان، ابهر، خرمدره، خدابنده، طارم، ایجرود و ماهنشان، به منظور انتخاب 56 نامزد از میان 91 نامزد ثبت نام کرده برگزار شد.
وی اظهار کرد: با این انتخابات انجام شده هفت شعبه جمعیت هلال احمر استان زنجان از وجود چهار عضو اصلی، دو عضو علی البدل، یک بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل بهره مند می شوند که اسامی آنان پس از تایید اعضا هیات نظارت بر انتخابات جمعیت هلال احمر کشور اعلام خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان تصریح کرد: انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر در استان زنجان با مشارکت و همکاری 40 نفر به عنوان عضو ستاد اجرایی و 41 نفر نیز به عنوان عضو هیات نظارت، برگزار شد.
وی گفت: انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر به دور از هرگونه سلیقه فردی و بر اساس شرایط تعیین شده و با هدف استفاده از ظرفیت و توان اعضا و داوطلبان جمعیت به منظور پیشبرد امور و برنامه ها برگزار شد.
طاهری یادآور شد: انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر استان زنجان در هفت شعبه فعال این استان انجام شد که ماهنشان با 540 نفر پایین ترین و خدابنده نیز با بیش از دو هزار نفر بالاترین واجدین شرایط رای دادن را داشت.
وی اظهار داشت: شهرستان سلطانیه فاقد شعبه است و در شهرستان زنجان نیز یک هزار و 900 نفر واجد شرایط رای دادن در چهارمین دوره انتخابات مجامع این جمعیت بودند.
ثبت نام نامزدهای انتخابات مجامع این جمعیت از 14 فروردین سالجاری آغاز و تا بیستم همین ماه نیز ادامه داشت افزود: با تلاش های انجام شده از سوی دست اندرکاران امر، بستر برای برگزاری این انتخابات فراهم شده بود.