۰۷ / مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July 2025
23:48
کد خبر : 8676755
۰۹:۴۱

۱۳۹۵/۰۲/۲۶
مسئول بسیج رسانه خوزستان در گفتگو با «بسیج»:

دولت در برخورد با کانال های غیراخلاقی قاطعیت به خرج دهد

نوروزیان گفت: مسئولان همانطور که قاطعیت خود را در جمع کردن تصاویر کاندیدای رد صلاحیت شده مجلس از شبکه های اجتماعی نشان دادند در زمینه برخورد با شبکه های اجتماعی با محتوای غیر اخلاقی نیز نشان دهند.

عادل نوروزیان مسئول بسیج رسانه خوزستان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج، گفت: شناسایی و برخورد با گرداننده یک کانال تلگرام که نخستین بار تصاویر یکی از کاندیدای رد صلاحیت شده مجلس را منتشر کرد نشان از آن دارد که برخورد با موارد خلاف اخلاق، عرف و شرع در شبکه های اجتماعی تحت موبایل با وجود تمام موانع موجود، قابلیت اجرایی شدن دارد.

وی افزود: یعنی اولین مطلبی که این موضوع نشان داد این بود که مسئولان با یک اراده قوی می توانند با این موارد خلاف برخورد کنند؛ اما از طرفی شاهدیم که محتوای غیر اخلاقی به صورت هدفمند و سازمان یافته در فضای مجازی برای قشر جوان منتشر می شود.

مسئول بسیج رسانه خوزستان تصریح کرد: این دیدگاه که بسیاری از محتواهای غیراخلاقی به صورت تصادفی در فضای مجازی منتشر می شود یک دیدگاه کاملاً ساده انگارانه ای است؛ بخش عظیمی از این محتوا به طور سازمان یافته در جهت منافع دولت های غربی در کشور ما منتشر می شوند.

وی اضافه کرد: شبکه های اجتماعی تحت موبایل با ویژگی و قابلیت های خاص خود زمینه را برای ترویج محتوای غیر اخلاقی در کشور ما فراهم کرده اند و از طرفی با وجود وعده های مسئولان ذیربط درخصوص برخورد فیلترینگ هوشمند با این کانال ها که البته بیشتر حالت رسانه ای و تبلیغاتی داشته تا اجرایی شدن متأسفانه هیچ گونه برخوردی نشده است.

نوروزیان با بیان اینکه این سهل انگاری و برخورد دوگانه با مفاهیم غیراخلاقی در شبکه های اجتماعی از یک سو و جمع کردن فوری تصاویر منتشر شده کاندیدای رد صلاحیت شده ، این شائبه را در ذهن به وجود می آورد که مسئولان به دنبال استفاده ابزاری از شبکه های اجتماعی و فیلترینگ آن در جهت منافع خاص خود هستند.

وی متذکر شد: مسئولان باید توجه داشته باشند که هیچ منفعتی ارزش این را ندارد که ذهن جوانان را که باید پویا و در جهت تولید علم، خلاقیت، ازدواج و کار باشد منحرف شود .

مسئول بسیج رسانه خوزستان در خاتمه تأکید کرد: انتظار ما از دولتمردان و مسئولان ذیربط این است که همانطور که قاطعیت خود را در جمع کردن تصاویر کاندیدای رد صلاحیت شده مجلس از شبکه های اجتماعی نشان دادند در زمینه برخورد با شبکه های اجتماعی با محتوای غیر اخلاقی نیز نشان دهند و با وجود تمام موانعی که وجود دارد یک عزم و اراده ای قوی شبکه های اجتماعی را سر و سامان دهند تا کمتر شاهد محتوای غیر اخلاقی در این گونه فضاها باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید