۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:04
کد خبر : 8676812
۱۰:۱۸

۱۳۹۵/۰۲/۲۶
مسابقه بین المللی کارتون و کاریکاتور هولوکاست؛

اعتراض یونسکو به دومین نمایشگاه هولوکاست در تهران

با اینکه مسئولین نمایشگاه هولوکاست اعلام کرده اند که به دنبال نفی یا اثبات هولوکاست نیستند و این که چرا تاوان هولوکاست را باید مردم مظلوم فلسطین بدهند.
به گزارش سرویس بنیاد فرهنگی روایت خبرگزاری بسیج ، با اینکه مسئولین نمایشگاه هولوکاست اعلام کرده اند که به دنبال نفی یا اثبات هولوکاست نیستند و این که چرا تاوان هولوکاست را باید مردم مظلوم فلسطین بدهند. چرا مردم فلسطین که هیچ نقشی در جنگ جهانی دوم نداشته اند، باید تاوان این اتفاق در جنگ جهانی دوم را بدهند. اما رسانه های صهیونیستی از اینکه تیغ تیز حملات متوجه رژیم صهیونیستی است کاملا برآشفته اند.بر اساس گزارش مرکز اطلاع‌رسانی یونسکو، «ایرینا بوکووا» مدیرکل یونسکو امروز به گشایش دومین نمایشگاه هولوکاست در تهران واکنش نشان داده و آن را «به مسخره گرفتن یکی از برگ‌های غم‌انگیز تاریخ بشریت و موجب تشدید خشونت و نژادپرستی و برانگیخته شدن خشم صهیونیست ها » دانسته است.

خانم بوکووا همچنین گفته که چنین رخدادی با ارزش‌های جهان‌شمول صبر و احترام و تلاش‌های یونسکو برای مبارزه با یهودی‌ستیزی همخوانی ندارد.این در حالی است که بارها و بارها مسئولین نمایشگاه اعلام کرده اند که ایران به هیچوجه قصد یهودستیزی ندارد و رژیم صهیونیستی که سرچشمه خشونت و نژاد پرستی است مورد هدف ما می باشد.
ظاهرا با برپایی این نمایشگاه لابی های صهیونیستی از تمامی اهرم های فشار برای جلوگیری ازنمایش افشاگرانه هنرمندان کاریکاتوریست بر علیه رژیم صهیونیستی استفاده می برند..

دومین نمایشگاه هولوکاست از امروز (۲۵ اردیبهشت) تا ۱۰ خرداد در تهران برقرار است؛ ۸۶۴ اثر از هنرمندان ۵۰ کشور به دبیرخانه این نمایشگاه ارسال شده است.

رتبه‌های اول تا سوم بخش کارتون این نمایشگاه به ترتیب ۱۲، ۸ و ۵ هزار دلار جایزه خواهند گرفت

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید