به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان، این فیلم به تهیه کنندگی و کارگردانی سید حمید میرحسینی است که براساس خاطرات نواده حاج غلامحسین ساخته شده است.حاج غلامحسین تاجر بود و اهل سفر. فاطمه نواده حاج غلامحسین در سن ۹۲ سالگی هنوز به راحتی کارهای شخصی خود را انجام می داد به خوبی قرآن می خواند و با حافظه قوی که داشت از گذشته، گذشته شهر راین و از کوچه پس کوچه هایشسخن می گفت.
عوامل دیگر این پروژه عبارتند از:مدیر تولید و برنامه ریز: سمیرا شیخ مظفری، مدیر تصویربرداری: حسام محمدی، صدا بردار: فرزاد کریمی، نویسنده و گوینده: زهرا نارویی ، موسیقی: فریدون شهبازیان، مدیر تدارکات: سید وحید طاهری، تدوین و صداگذاری: سید حمید میرحسینی، دستیار کارگردان : سارا محمدی ،عکاس و طراح پوستر : سمیرا شیخ مظفری و بازیگران: فاطمه عبدلی، حمزه خیام، محمد حسین رستم آبادی، زهرا ابراهیمی، نیایش ابراهیمی، ثریا نقدی و فاطمه فخری
گفتنی است، راین در یکصد کیلومتری مرکز استان کرمان دارای طبیعتی بکر با جاذبه های گردشگری و تفریحی و اماکن مذهبی، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است؛ به ویژه پس از زلزله بم، ارگ تاریخی راین بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
انتهای پیام