۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:32
کد خبر : 8678247
۱۱:۲۶

۱۳۹۵/۰۲/۲۸

برگزاری بزرگترین رالی موتورسواری در کاشان

با حضور بیش از 150 موتور سوار از نوع 1000 سی سی ، بزگترین رالی چند سال گذشته با حضور موتورسوارانی از اصفهان.کاشان.قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، برگزاری این رالی با حضور قهرمانان این رشته آقایان: حمید زارع،محمد چاپار و مجتبی صادقی همراه بود.

دبیر هیات موتور سواری و اتومبیلرانی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: بزرگترین رالی موتورسواری علی رغم محدودیت های زیاد برگزار شد و در یک حرکت زیبا جمع زیادی از قهرمانان این رشته را دور هم جمع کرد .

حسین تنهایی افزود: طی این دوره از مسابقات حمید زارع ، مجتبی صادقی و محمد چاپار حائز مقام و رتبه شدند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این ورزش دارای ممنوعیت های فراوان است، سعی داریم هر چه بیشتر از این قبیل رالی ها برگزار کنیم.

دبیر هیات موتور سواری و اتومبیلرانی استان اصفهان در پایان اظهارکرد: پیست جدید موتور سواری با بهره گیری از بهترین متد ها در حال ساخت می باشد.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید