۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:43
کد خبر : 8679824
۰۹:۵۱

۱۳۹۵/۰۲/۳۱

سارق لوازم داخلی خودرو در کرمانشاه دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه گفت: سارق لوازم داخلی خودرو با ۲۳ فقره سرقت محتویات داخل خودرو در کرمانشاه دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سرهنگ محمدرضا امیری اظهار داشت: پس از ثبت پرونده سرقت داخل خودرو به همراه یک متهم در یکی از کلانتری‌های کرمانشاه مراتب با توجه به اهمیت موضوع در دستور کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت شهرستان قرار گرفت.

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه افزود: در بررسی این پرونده مشخص شد متهم دارای سوابق متعدد کیفری بوده که تیم پی‌جویی پرونده نیز دامنه تحقیقات خود را گسترش داده و در نهایت متهم به 23 فقره سرقت داخل خودرو اعتراف کرد.

امیری با اشاره به تلاش‌هایی که در راستای دستگیری سارق انجام شد عنوان کرد: با راهنمایی متهم محل‌های سرقت بازسازی و مالباختگان نیز شناسایی شدند.

وی در مورد دلایل اصلی وقوع سرقت در استان کرمانشاه گفت: بیکاری و اعتیاد سارق به مواد مخدر، سادگی شیوه سرقت، ارزش بالای اموال مسروقه، آسان بودن فروش این اموال و عدم توجه مالباختگان به هشدارهای پلیس از جمله این دلایل است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید