۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:24
کد خبر : 8680438
۱۱:۳۱

۱۳۹۵/۰۳/۰۱
معاون وزیر جهاد کشاورزی:

860 هزار هکتار از اراضی زراعی به کشت گیاهان مثمر اختصاص می یابد

طهماسبی با اشاره به اینکه در فاز نخست شناسایی اراضی شیب‌دار در دستور کار قرار دارد، افزود: مقرر شد حدود 860 هزار هکتار از اراضی به کشت گونه‌های گیاهی مثمر اختصاص یابد.




خبرگزاری بسیج مازندران، معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه کشت گونه‌های گیاهی مثمر در اراضی شیب‌دار از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی است.

محمدعلی طهماسبی در نخستین جشنواره گلاب‌گیری شمال که در روستای کلیج‌کلای منطقه دودانگه ساری برگزار شد، اظهار کرد: توسعه کشت گونه‌های گیاهی مثمر در اراضی شیب‌دار از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی است.

وی با اشاره به اینکه در فاز نخست شناسایی اراضی شیب‌دار در دستور کار قرار دارد، افزود: مقرر شد حدود 860 هزار هکتار از اراضی به کشت گونه‌های گیاهی مثمر اختصاص یابد.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه 100 هزار هکتار اراضی مازندران مطالعه شد، اضافه کرد: در سفر هیأت دولت به مازندران 10 هزار هکتار مصوب شد که 2 هزار هکتار اجرا شد.

این مسؤول با اعلام اینکه اراضی شیب‌دار منطقه استعداد خوبی برای کشت گل‌محمدی دارد، اضافه کرد: گل‌محمدی مصارف غذایی، آرایشی و بهداشتی دارد که شرط نخست تولید این گیاه سالم بودن است.

طهماسبی تصریح کرد: آنچه ما تولید می‌کنیم به‌صورت مستقیم مصرف شده تفاوت بسیاری با بازار جهانی دارد که دلیل آن تفاوت در فرآوری و باقی‌مانده سم و ناخالصی در اسانس است.

وی ادامه داد: برای گل‌محمدی تولیدی در منطقه دودانگه به‌دلیل هم‌جواری با جنگل باید دقت شود محصول تولیدشده سالم باشد.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه گل‌محمدی تولیدی در منطقه دودانگه ساری از هر جهت سالم است، تصریح کرد: طی بازدید صورت‌گرفته حدود سه هفته قبل از منطقه، کشاورزی در این منطقه برای مبارزه با شته از دوغ استفاده کرد.

این مسؤول با تأکید بر اینکه گل‌محمدی دارای ارزش داخلی و صادراتی بالایی است، اضافه کرد: تا تلاش لازم صورت نگیرد زنجیره تولید کامل نمی‌شود، در کاشان نیز اهتمام شد که در حال حاضر شاهد صنایع پیشرفته و اشتغال بالا هستیم.

طهماسبی به درختان گردوی حاشیه برگزاری جشنواره اشاره کرد و گفت: این گردوها باری ندارند، در صورت کاشت رقم‌های دیر برگ‌ده هفت تا هشت تن در هکتار گردو تولید می‌شود که لازم است مردم مشارکت کنند تا به‌صورت پیوند تبدیل شود و در این صورت منبع درآمدی خوبی برای کشاورزان منطقه می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید