
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در اذربایجان شرقی،داود عباسی افزود: دشمنان در تلاشند تا با نفوذ در مراکز تصمیم گیر و تصیم ساز ضربه به نظام وارد کنند و بعضی از مسئولان را با خود همراه سازند که با عنایت پروردگار متعال و بصیرت مردم و نمایندگان مجلس خبرگان نخستین تیر دشمن به سنگ خورد.
وی ادامه داد: دشمنان این آرزو را در سر می پروراند تا با تغییر در باورهای مردم به وسیله هجمه فرهنگی آن ها بخصوص جوانان را با خود همراه سازند کهبسیجیان با بصیرت افزائی خود و دیگران موجب خواهند شد تا این آرزو را نیز با خود به گور ببرند.
عباسی رسالت سپاه و بسیج را در این برهه زمانی سخت دانست و اظهار داشت: بحول قوه الهی سپاهیان و بسیجیان همه تلاش خود را بکار خواهند گرفت تا دل رهبر فرزانه انقلاب را شاد و دشمنان مایوس تر از همیشهکنند.