۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:35
کد خبر : 8685595
۰۵:۱۰

۱۳۹۵/۰۳/۱۰

یادداشت/ مجالس اسلامی، انقلابی ماندند

از مدتها پیش از آغاز انتخابات و نام نویسی کاندیداها، دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی خارج نشین به همراه غرب زدگان داخل ادعا می کردند که این انتخابات سرآغاز تشکیل مجلس های(مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی) متفاوتی خواهد بود که اهداف انقلاب را دنبال نخواهند کرد ولی با گذشت زمان و انتخاب نمایندگان ملت مشخص شد که بیشتر منتخبان ملت، انقلابیون و ولایت مدار هستند.

باز این غافلان دست از توهم خود برنداشته و در اذهان پوچ خود فکر می کردند که در انتخابات داخلی مجلس ها از ریاست مجلس گرفته تا هیئت رئیسه به جایی می رسند ولی باز شکست سختی را متحمل شدند و نمایندگان ملت با انتخاب آیت الله جنتی برای ریاست مجلس خبرگان رهبری و از سویی علی لاریجانی برای ریاست موقت مجلس دهم، نشان دادند در عرصه رقابت شاید حزبی عمل کنند ولی در سیاست های کلی نظام، انقلابی و ولایی فکر می کنند و هیچوقت به کسانی که خواب های گوناگونی را می بینند اجازه خود نمایی نمی دهند.

پس از انتخابات مجلس دهم که مردم تهران به لیست امید اعتماد کردند و هر 30نفر را با سرلیستی محمدرضا عارف انتخاب کردند آنها خود را پیروز قطعی انتخابات معرفی کردند حتی کار به جایی رسید که به شهرستانها خط و خطوط می دادند که رئیس قطعی مجلس، نماینده منتخب تهران خواهد بود و با منتسب کردن عده زیادی از مستقلین به نام خود، کار را به نفع خود یکسره میدانستند ولی به یک باره همه رشته های آن ها پنبه شد.

نتایج انتخابات هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نشان داد که کمتر کسی به طیف اصلاح طلبان توجه دارد حتی خود اصلاح طلبان نیز با رای های خود ثابت کردند سرلیست انتخاب شده از تهران توانایی اداره مجلس را ندارد و اگر موج سواری عده ای در تهران موجب گمراهی آنها نمی شد حتی آنها راهی مجلس نیز نمی شدند چراکه از 12کرسی هیئت رئیسه مجلس تنها سه نفر از آنها توانستند بر این کرسی بنشینند و این بدان معناست که 75درصد مجلس اعتماد کامل به انقلابیون و ولایتمداران دارند و تنها 25درصد به لیست امید اعتماد کردند و این خود شکست سنگینی به حساب می آید.

شکست دیگری که اصلاح طلبان در انتخابات اخیر خوردند، اندیشه دو قطبی کردن جامعه بود که آن ها تلاش داشتند با تبلیغات سنگین خود چنین القا کنند که جامعه دچار دو قطبی شده و با این حربه بتوانند امتیازاتی را برای طیف خود بگیرند ولی با نتایج حاصل شده یک بار دیگر همه تلاشهای آن ها نقش بر آب شد.

انتخابات داخلی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری جواب سختی به رادیوها و تلوزیون ها و نشریات بیگانه بود؛ انهایی که تا توانستند به تبلیغ آشکار نامزدهای موردحمایت خود پرداخته و چهره های انقلابی را زدند ولی خوشبختانه نتیجه ای که حاصل شد در راستای انقلاب اسلامی و اهداف مقدس و عالیه آن بود چراکه حقیقتا این انقلاب صاحب دارد و هیچوقت و با هیچ توطئه ای زمین گیر نخواهد شد تا انقلاب اسلامی به انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) وصل شود.

غلامرضا خدایی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید