۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:22
کد خبر : 8687802
۰۶:۳۴

۱۳۹۵/۰۳/۱۳
فرمانده سپاه الغدیر یزد خبر داد:

اعزام ۶۵۰۰ یزدی به مرقد امام خمینی(ره)

فرمانده سپاه الغدیر یزد از اعزام بیش از ۶۵۰۰ زائر از یزد و شهرستان‌های تابعه این استان برای حضور در مراسم سالگرد بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، سردار اکبر فتوحی اظهار داشت: زائران مشتاق حرم حضرت امام راحل(ره) از دارالعباده یزد فردا عصر با 165 دستگاه اتوبوس از محل امامزاده سید محمدجعفر(ع) و با بدرقه مسئولان عازم این برنامه معنوی می‌شوند.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: تمامی هماهنگی‌های لازم برای اعزام زائران در سطح استان یزد با همکاری دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته است.

فتوحی خاطرنشان کرد: همه ساله علاوه بر اعزام این زائران، تعداد زیادی از اقشار مختلف مردم ولایتمدار با وسایل شخصی خود در مراسم سالگرد ارتحال خمینی(ره) شرکت می‌کنند.

وی با بیان این مطلب که در طول حضور زائران یزدی در مسیر و تهران برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی پیش‌بینی شده که انجام می‌گیرد، افزود: اعزام کاروان‌های مختلف زائران مرقد امام خمینی(ره) جزو مهمترین و بزرگ‌ترین فعالیت‌های فرهنگی استان است.

فتوحی گفت: تجدید میثاق مجدد با اهداف و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، شهیدان گلگون کفن و تجید بیعت با مقام معظم رهبری تبلور عینی مردم و حضور پرشور آنها در سالگرد امام خمینی (ره) است.

تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید