۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:16
کد خبر : 8688751
۲۳:۴۴

۱۳۹۵/۰۳/۱۵
امام جمعه اهل تسنن ارومیه:

امام خمینی(ره) احیاگر اسلام در جهان بودند

امام جمعه اهل تسنن ارومیه خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با پایه‌گذاری نظام انقلاب اسلامی سبب احیای دوباره اسلام در ایران و همچنین در جهان شدند و توانستند دست استعمارگران را از کشور ایران کوتاه کنند.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، ماموستا عبدالقادر بیضاوی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان ارومیه با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهار داشت: تقوا مهم‌ترین راه‌حل برای نجات بشر از سوی پلیدی‌ها و گناهان است.

وی به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و از نمازگزاران خواست حداکثر تلاش خویش را برای بهره‌مندی از فضائل این ماه مبارک ببرند.

امام جمعه اهل تسنن ارومیه با بیان اینکه استغفار و عبادت خداوند در ماه رمضان مهم‌ترین کار برای مسلمانان توصیه شده است، از مردم خواست که با دست‌گیری مستمندان و پرداخت صدقه مردم نیازمند را در این ماه خشنود کنند.

این مسؤول در خصوص صدقه دادن در ماه مبارک رمضان گفت: پرداخت صدقه به روزه‌داران در ماه مبارک رمضان از اعمالی بوده که ثواب بی‌شمار داشته و نسبت به این عمل در روایات تأکید بسیار شده است.

بیضاوی در بخش دوم از خطبه‌های نماز جمعه این هفته به سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: امام خمینی(ره) مهم‌ترین پایه انقلاب اسلامی هستند که با اندیشه‌ها و کتب‌های اسلامی سبب خارج شدن حکومت طاغوت شاهنشاهی از ایران شدند.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) با شجاعت در برابر استکبار جهانی ایستادگی و از حقوق مستضعفان جهان دفاع کردند، و ایشان به عنوان یک رهبر مبارز الگوی تمام جهان اسلام است.

امام جمعه اهل تسنن ارومیه ادامه داد: مسلمانان به ویژه جوانان اسلام باید دنباله‌رو اندیشه‌ها و راه‌های این امام بزرگوار باشند زیرا فقط از این جهت می‌توانند به اسلام ناب محمدی دست پیدا کنند.

این مسؤول با بیان اینکه امام خمینی(ره) برجسته‌ترین رهبر در جهان اسلام است، افزود: اندیشه‌ها و مکتب‌های رهبر کبیر انقلاب اسلامی تا قرن‌ها در بین رهبران جهان اسلام ماندگار خواهد شد.

بیضاوی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با پایه‌گذاری نظام انقلاب اسلامی سبب احیای دوباره اسلام در ایران و همچنین در جهان شدند و توانستند دست استعمارگران را از کشور ایران کوتاه کنند.

وی به ضرورت شخصیت‌شناسی امام خمینی(ره) توسط مسؤولان و مردم تاکید کرد و افزود: اکنون که مردم کشورهای اسلامی از استکبار رنج می‌برند و دشمنان اسلام روز به روز بر آنان بیشتر غلبه می‌کنند باید با مطالعه و تحقیق درباره افکار و اندیشه‌های امام خمینی(ره) راه مبارزه با استکبار را بیابیم و با اتحاد با یکدیگر بتوانیم بر دشمنان پیروز شویم.

امام جمعه اهل تسنن ارومیه، مهم‌ترین دلیل ناامنی کشورهای منطقه و حمله تروریست‌ها را عدم اتحاد میان مسلمانان عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر کشور ایران مهم‌ترین الگوی اتحاد در کشورهای اسلامی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید