۲۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 14 June 2025
22:01
کد خبر : 8688912
۱۰:۱۲

۱۳۹۵/۰۳/۱۶

جاده چالوس دوطرفه شد

رئیس اداره راه و شهرسازی چالوس از ترافیک روان و تردد عادی در مسیر جاده کرج چالوس خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران،زمان اکبرپور با اشاره به اینکه هم اکنون مسیر جاده چالوس به کرج از ترافیک روان برخوردار است اظهار کرد: با وجود بار ترافیکی سنگینی که از عصر دیروز در مسیر جاده چالوس حاکم بود از بامداد امروز ترافیک در این مسیر روان شد و تردد به آسانی در آن انجام می‌شود.


وی با اشاره به اینکه تعطیلات چند روز اخیر سبب ایجاد بار ترافیکی در مسیر جاده چالوس توسط مسافرانی که به سمت استان البرز در حرکت بودند می‌شد افزود: با توجه به اعمال محدودیت‌های ترافیکی در روزهای گذشته از ساعت 4 صبح امروز جاده چالوس دوطرفه شد.


رئیس اداره راه و شهرسازی چالوس تصریح کرد: مشکل خاصی در تردد خودروها وجود ندارد و نیروهای راهداری، پلیس و گشت‌های ویژه در طول مسیر مستقر هستند.


وی در پایان تاکید کرد: رانندگان از سرعت و سبقت غیرمجاز پرهیز کنند و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی سفر ایمنی را برای خود و دیگران رقم بزنند.


انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید