۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۱۱:۲۰
کد خبر : 8689558
۰۹:۲۴

۱۳۹۵/۰۳/۱۷
روابط عمومی سپاه کربلا اعلام کرد

ابراهیم عشریه در دفاع از حریم آل الله به یاران شهیدش پیوست

شهادت ابراهیم عشریه به عنوان سی و یکمین شهید مدافع حرم استان مازندران تایید شد.

سرهنگ حسینعلی رضایی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: ابراهیم عشریه 25 فروردین ماه سال جاری در منطقه جنوب حلب مجروح شد اما به دلیل مشخص نبودن وضعیت پیکر این شهید بزرگوار با پیگیری های به عمل آمده از مراجع ذیربط پس از 54 روز، خبر شهادت این شهید عزیز رسما تایید شد.

معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلا افزود: شهید مدافع حرم ابراهیم عشریه به عنوان پنجمین شهید شهرستان شهیدپرور نکا و سی و یکمین شهید مدافع حریم آل الله از استان مازندران محسوب می شود که در دانشگاه امام حسین(ع) مشغول به خدمت بود.

رضایی با اشاره به وضعیت نامساعد منطقه عملیاتی در جنوب حلب گفت: امکان مراجعت پیکر مطهر شهید عشریه فعلا وجود ندارد.

مسئول روابط عمومی سپاه کربلا با تبریک و تسلیت به امت شهید پرور و ولایتمدار مازندران بویژه خانواده معزز شهید تاکید کرد: دریا دلان دیار علوی در دفاع از حرم اهل بیت (ع) گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب آماده هستند تا با نثار خون خویش اجازه تعدی به مزدوران آمریکایی اسراییلی به حریم آل الله را ندهند.

رضایی در پایان گفت: اخبار تکمیلی و زمانبندی برگزاری گرامیداشت شهید عشریه متعاقبا از روابط عمومی سپاه کربلا به اطلاع عموم مردم شهید پرور استان خواهد رسید.

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید