به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ همزمان با حلول ماه مبارک رمضان ، مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان گفت: ماه مبارک رمضان ماهی است که نزد خدا برترین ماه ها، روزهایش برترین روزها، شبهایش بهترین شبها و ساعتهاى آن بهترین ساعتهاست.
حجت الاسلام سید محمدرضا علوی، افزود: ماه مبارک رمضان، ماهى است که در آن انسان به میهمانى خدا دعوت شده و شما را در این ماه از کسانى قرار داده اند که شایسته کرامت خدا هستند.
وی، اضافه کرد: نفس کشیدن شما در آن تسبیح و خوابیدنتان در آن عبادت و عمل شما در آن مقبول و دعاى شما در آن مستجاب است، پس با نیت هایى پاک و خالص، و دلهایى صاف و صادق از خدا بخواهید شما را موفق به روزه آن و خواندن کتابش نماید. بدبخت کسى است که از آمرزش خدا در این ماه بزرگ محروم شود.
حجت الاسلام علوی در ادامه گفت: در روایات نیز از ماه رمضان با عظمت یاد شده است. در روایتى آمده است: با نزدیک شدن ماه رمضان، رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله خطبهای ایراد کرد و در فرازى از آن فرمود: «اى مردم! این ماه، ماهى است که خداوند متعال شما را از میان امتها به آن اختصاص داده است. این ماه سرور و بزرگ همه ماهها است. در این ماه شبى (لیلة القدر) است که بهتر از هزار ماه مىباشد.
وی، افزود: در روایتى دیگر ماه رمضان، ماه استجابت دعا، آمرزش گناهان، زیاد شدن روزی و ماه چند برابر شدن پاداش اعمال نیک و عبادات، معرفى شده است.
علوی ادامه داد: ورود به این ماه همراه با استغفار، توبه، و اداى حق الناس، تلاوت قرآن، دعا، صدقه دادن، بخصوص در شب قدر و دهه آخر ماه، دعا هنگام رؤیت هلال ماه و نیز خواندن دعاى وارد شده در نخستین شب ماه، همچنین دیگر شبها و روزهاى این ماه، افطاری دادن به مؤمنان، از جمله مواردی است که در این ماه مبارک توصیه شده است .