۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:51
کد خبر : 8691718
۲۱:۱۵

۱۳۹۵/۰۳/۱۹
فرمانده سپاه ایرانشهر:

لزوم ایجاد پایگاه بسیج ویژه مسؤولان هیئات مذهبی

فرمانده ناحیه بسیج سپاه ایرانشهر از آمادگی سپاه این شهرستان برای ایجاد پایگاه بسیج در هر مسجد یا هیئت مذهبی خبر داد.
محمدعلی میری درحاشیه ی  جلسه هماهنگی هیئات مذهبی شهرستان و ساماندهی فعالیت‌های آنان در ایرانشهر در گفتگو با خبر نگار خبر گزاری بسیج با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ویژگی‎های هیئات مذهبی اظهار داشت: از دل همین هیئات مذهبی شهدای برجسته و والامقامی همچون سجادی‎ها، سرداربامری‎ها، میرحسینی‎ها برای خدمت عاشقانه به این نظام و مقابله با ستمکاران زمان ظاهر و رشد کرده‎اند.
وی افزود: هیئات مذهبی 8سال جنگ تحمیلی را هدایت کرده و جریان ساز بوده‌اند به گونه‌ای که بسیاری از افراد ناباب به برکت همین هیئات به حرهای زمان جبهه و جنگ برای دفاع از اسلام ناب محمدی و حفاظت از کیان جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده‌اند.
فرمانده ناحیه بسیج سپاه ایرانشهر گفت: هیئات مذهبی نباید فقط به سینه‌زنی اکتفا کنند و باید با اجرای برنامه‎های فرهنگی و مذهبی انسان‌ساز باشند و افرادی همچون شهدا از دل آن بیرون آیند.

وی با بیان اینکه با هیئات ما در ایرانشهر جریان ساز انقلاب باشند، اضافه کرد: امروز شیعه و سنی معنا ندارد و همه ما باهم زیر یک سقف به نام جمهوری اسلامی ایران هستیم، دشمنان قسم خورده این نظام برای تک تک ما برنامه‌های تخریبی دارند و هیئات مذهبی با داشتن برنامه‌های محتوایی و جبهه‌ای جلودار این گونه برنامه‌ها باشند.
میری از آمادگی سپاه این شهرستان برای ایجاد پایگاه بسیج در هر مسجد یا هیئت که فاقد آن است خبر داد و گفت: در صورت اعلام نیاز، ما در مدت کمتر از یک ماه با امکانات و تجهیزات لازم در اختیار دوستان قرار خواهیم داد.
عضو شورای تامین شهرستان ایرانشهر گفت: هیئات مذهبی برای داشتن یک همگرایی و هم افزایی بیشتر باید دارای یک صنف در راستای حل مشکلات تشکیل و بسیج شوند.
وی پیشنهاد یک پایگاه بسیج ویژه مسؤولان هیئات مذهبی را داد و گفت: هیئات مذهبی سمبلی برای اسلام ناب محمدی(ص) است و باید برای اجرای هرچه بیشتر مراسم و برنامه‌ها یک جایگاه مانند پایگاه بسیج داشته باشند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ایرانشهر گفت: برای جلوگیری از آسیب‌های ماهواره‌ای و برنامه‌های مخرب و مضر دشمنان، ایجاد یک نمایشگاه نقاشی در نماز جمعه ویژه کودکان و نوجوانان برای ترغیب و تربیت آنها مفید است و آنها را به سمت جریان انقلاب اسلامی سوق می‌دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید