۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:45
کد خبر : 8692305
۲۲:۱۰

۱۳۹۵/۰۳/۲۱
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی خبر داد

شناسایی بیش از 19 هزار واحد صنفی فاقد پروانه در آذربایجان غربی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از شناسایی 19 هزار و 432 واحد صنفی فاقد پروانه در آذربایجان غربی طی سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، جعفر صادق اسکندری گفت: سال گذشته یک هزار و 292 واحد صنفی در دست احداث در آذربایجان غربی وجود دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی تصریح کرد: یک هزار و 617 واحد صنفی در حال بهره‌برداری در استان وجود دارد و یک هزار و 505 واحد در دست مطالعه است.

وی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات اجرایی در بخش تجارت، اذعان داشت: ایجاد و توسعه شهرکهای صنعتی، ساماندهی وضعیت شرکت‌های پخش کالا در استان، نظارت بر برگزاری نمایشگاه‌های استان، تجهیز واحدهای صنفی به صندوق مکانیزه فروش، ساماندهی صنوف فاقد پروانه کسب، مطالعه بازارهای هدف صادراتی و کالاهای صادراتی مزیت‌دار استان عنوان کرد.

این مسئوول گفت: واحدهای صنفی با پروانه کسب و بدون پروانه کسب طی سال گذشته در آذربایجان غربی 86 هزار و 735 مورد بود که از این تعداد واحدهای صنفی در بخش تولیدی 18 هزار و 416 واحد و در بخش توزیعی 40 هزار و 584 واحد و در بخش خدماتی 27 هزار 735 واحد است.

اسکندری افزود: شرکت‌های صنعت پخش کالا به عنوان حلقه‌های اصلی توزیع، نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور از طریق کنترل و تنظیم بازار، حذف واسطه‌ها و روانسازی نظام توزیع بر عهده دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار داشت: سال گذشته بیش از 50 شرکت پخش استانی بدون مجوز شناسایی شده بود که پس از پیگیری‌های صورت گرفته برای 25 شرکت پخش استانی مجوز فعالیت قانونی صادر شده است.

وی تصریح کرد: در این شرکت‌های پخش استانی برای بیش از 350 نفر به طور مستقیم و به صورت غیرمستقیم برای یک هزار و 500 نفر اشتغال ایجاد شده است.

این مسؤول اعلام کرد: علاوه بر شرکت‌های استانی 34 نمایندگی شرکت‌های پخش سراسری یا منطقه‌ای در این استان فعال هستند که بیش از 500 نفر مشغول به کار هستند.

اسکندری ادامه داد: از طریق این شرکت‌ها مواد غذایی، محصولات لبنی، آجیل، خشکبار، زعفران، لوازم بهداشتی و آرایشی و محصولات پروتئینی و سایر کالاهای مورد نیاز استان مشترکان توسط شرکت‌های استانی و سراسری انجام می‌گیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی آظهار داشت: طی سال گذشته 34 نمایشگاه عرضه مستقیم در سه مقطع زمانی برگزار شد.

وی با اشاره به واحدهای صنفی فاقد پروانه در آذربایجان غربی، گفت: سال گذشته 19 هزار و 432 واحد صنفی فاقد پروانه کسب در سطح استان شناسایی شده و 12 هزار 464 واحد صنفی از طریق نرم‌افزار بازرسی ثبت شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید