۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:09
کد خبر : 8692448
۰۹:۴۰

۱۳۹۵/۰۳/۲۲
میدری خبر داد

آغاز توزیع سبد کالای نیازمندان از امروز

معاون امور رفاهی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی از آغاز توزیع سبد کالای نیازمندان از امروز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، میدری، معاون امور رفاهی وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی از آغاز توزیع سبد کالای نیازمندان از امروز خبر داد.

وی با اشاره به این مطلب که 3 میلیون خانواده تحت این طرح هستند و توزیع بر اساس خانوار خواهد بود، افزود: اسامی افراد برای کسب این سبد کالا، از سوی بهزیستی و کمیته امداد به وزارت تعاون اعلام می‌شود.

میدری با اعلام این مطلب که سقف تسهیلات کارت اعتباری ارائه شده به مشمولان این طرح، 100 هزار تومان است، تصریح کرد: افراد می‌توانند با این کارت از مجموع کالای 7 فروشگاه بزرگ از جمله  رفاه،شهروند، اتکا، امکان ، تعاونی فرهنگیان و سپه خرید کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در سال جدید کسی از دریافت یارانه حذف نشده است و در مجموع 3 میلیون و 300 هزار نفر از دریافت یارانه حذف شده اند.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تاکید مجلس بر حذف 3 دهک جامعه از دریافت یارانه، اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کرده اند که در سال 95، 24 میلیون ایرانی از چرخه دریافت یارانه حذف شوند اما شناسایی این تعداد نیز نیازمند طی شدن مراحلی است.

هنوز ضوابط اجرایی و چگونگی حذف دهک ها به ما اعلام نشده است

وی ادامه داد: در حال حاضر منتظر ابلاغ ضوابط اجرایی بودجه هستیم و هنوز ضوابط اجرایی و چگونگی حذف دهک ها به ما اعلام نشده است.

میدری در خصوص جزئیات طرح شده از سوی نمایندگان مجلس به منظور حذف 3 دهک از دریافت یارانه اذعان کرد: در پیشنهاد مجلس، مطرح شده که گروه های خاص با درآمدهای بالا از جمله پزشکان، اعضای هیئت های علمی، قضات و بازرگانان باید از دریافت یارانه حذف شود و این درحالی است که اکنون نیز بخش قابل توجهی از این اقشار یارانه دریافت نمی کنند.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص شناسایی اقشار پر درآمد گفت: در قانون تصویب شده مجلس ذکر شده که گروه های پردرآمدی که شغل آزاد دارند نیز باید از دریافت یارانه محروم شوند اما شناسایی این اقشار کار آسانی نیست.

وی افزود: اگر بخواهیم در سال جدید، اقشار خاص باقی مانده که هنوز یارانه دریافت می کنند را حذف کنیم چیزی حدود 600 تا 700 هزار نفر یارانه دریافت نخواهند کرد.

میدری از اجرای طرح «حلقه مهربانی» خبر داد و بیان کرد: در طرحی که با همکاری شرکت پست، وزارت تعاون و نهادهای حمایتی و موسسات خیریه از امروز آغاز شده، خانواده ها می توانند وسایلی که مورد استفاده قرار نمی دهند را به ما سپرده و ما آنها را به نیازمندان واقعی تحویل دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید