۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
06:09
کد خبر : 8693471
۱۸:۰۶

۱۳۹۵/۰۳/۲۳
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی خبر داد

توسعه در انتظار اورژانس تأمین اجتماعی یاسوج

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: توسعه اورژانس بیمارستان تأمین اجتماعی یاسوج در دستور کار قرار دارد.

به گزارش بسیج محمدعلی همتی ظهر امروز در حاشیه آیین تودیع و معارفه مدیران درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران با اشاره به بیان کمبودهایی که در مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، اظهار کرد: هم مدیر قبلی و هم مدیر جدید به نکاتی مهم در خصوص کمبودها اشاره کردند.

این مسؤول گفت: طی دو سال گذشته در استان کارهای خوبی انجام شده که مهم‌ترین کار ما توسعه اورژانس بیمارستان تأمین اجتماعی است.

همتی افزود: در این مورد در ستاد سازمان مطالعاتی صورت گرفته و بحث توسعه و استانداردسازی اورژانس بیمارستان انجام خواهد شد.

وی گفت: در کنار آن بحث گسترش تخت‌های بیمارستانی را مد نظر دارم و زمین کنار بیمارستان خریداری شده است و به زودی طرح توسعه بیمارستان تأمین اجتماعی را پیگیری می‌کنیم.

معاون درمان تأمین اجتماعی گفت: در برخی از شهرها اگر جمعیت آن‌ها به حد سطح‌بندی ارائه خدمات برسد در آن جا نیز درمانگاه‌های جدید افتتاح می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید