۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:30
کد خبر : 8695276
۱۲:۱۰

۱۳۹۵/۰۳/۲۶
مسئول سازمان بسیج جامع پزشکان استان اردبیل مطرح کرد

افزایش تک فرزندی در بین افراد تحصیل کرده

مسئول سازمان بسیج جامع پزشکان استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردبیل در خصوص مشکلات تک فرزندی و مقابله با آن چنین اظهار داشت: امروزه متاسفانه بحث تک فرزندی در جامعه ما رو به افزایش است که در طی سال های اخیر نیز سرعت بیشتری گرفته و برای از بین بردن چنین تفکر اشتباه (تک فرزندی) اقدامات لازم را باید انجام داد.

دکتر محمد نوری، تصریح کرد: سیاست برخی کشورهای پیشرفته در این است که بحث تک فرزندی را در بین کشورهای جهان سوم در حال پیشرفته، بخصوص کشورهای اسلامی پیاده کنند.

وی افزود: در ایران نیز بحث تک فرزندی وجود دارد و بر اساس مطالعات و آمار تقریبی به دست آمده از سیستم بهداشت کشوری، تک فرزندی و عدم تمایل به فرزند آوری در بین افراد تحصیل کرده نسبت به افراد کم سواد یا بی سواد 10 برابر افزایش یافته است.

مسئول سازمان بسیج جامع پزشکان استان اردبیل با اشاره به پیشگیری از بحث تک فرزندی تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده، کارگاه های افزایش جمعیت در نظر گرفته شده که از اساتید، پزشکان و افراد تحصیل کرده و با تجربه در این کارگاه ها استفاده کرده ایم تا با راهکارهای مناسب آنان را برای فرزند آوری تشویق و مشکلات تک فرزندی را برای آنان ابلاغ کنند چراکه بیشترین آمار عدم تمایل به فرزند آوری در بین افراد تحصیل کرده است.

وی خاطر نشان کرد: تک فرزندی علاوه بر خود فرزند و والدین، بر سیستم جامعه نیز مشکلاتی را به همراه دارد که با تحقیقات به دست آمده، اگر این روند (تک فرزندی) با همین حالت ادامه یابد در آینده ضریب هوشی فرزندان کاهش خواهد یافت که نه تنها برای خود فرزندان و والدین، بلکه برای برنامه های کلان جامعه هم مشکل ساز خواهد بود.

دکتر نوری در پاسخ به اینکه چه راهکارهایی می تواند باعث شود تا افراد کم سواد و بی سواد هم از این موضوع تک فرزندی باخبر شده و به سمت فرزند آوری گام بردارند گفت: حسن تشکیل این نوع کارگاه ها این است که از 4 قشر طلاب، پزشکان، اساتید و کارمندان استفاده کرده ایم چراکه بصورت روزانه و مستقیم با مردم در ارتباط هستند و در اطلاع رسانی از مشکلات آینده فرزندان و جامعه می توانند تاثیر بسزایی داشته باشند.

مسئول سازمان بسیج جامع پزشکان استان اردبیل در پایان گفتگوی خود با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان اردبیل تاکید کرد: همه ما باید به بحث تک فرزندی توجه ویژه داشته باشیم و با دید امنیت ملی نگاه کنیم، چراکه دشمنان از سال ها پیش بر روی ترویج عدم تمایل به فرزند آوری در بین کشورهای اسلامی تمرکز و توجه ویژه ای داشته اند که امروزه تقریبا نتیجه اش را هم گرفته اند و همه آحاد ملت بنا بر تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت باید آگاهی لازم را داشته و از تک فرزندی اجتناب کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید