۰۲ / تير / ۱۴۰۴ - 23 June 2025
08:42
کد خبر : 8695450
۱۳:۱۲

۱۳۹۵/۰۳/۲۸
اسماعیل کوثری در گفتگو با «بسیج»:

منطقی نیست که مجریان و ناظران برجام، یکی باشند/ با ترکیب فعلی هیات نظارت بر برجام، هیچ وقت گزارش دقیقی ارائه نخواهد شد

نماینده سابق مجلس گفت: مسلم است کسی باید گزارش اجرای برجام را دهد که از دستگاه مجریه نباشد تا بتواند مسائل را به صورت دقیق بررسی کند و گزارش دهد؛ این قابل قبول نیست که نظارت بر برجام دست تیم مذاکره کننده باشد، چراکه هیچ وقت گزارش دقیقی از نظارت بر اجرای برجام ارائه نمی‌شود.
محمد اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج در خصوص اظهارات اخیر وزیر امور خارجه در صحن علنی مجلس مبنی بر اینکه «حتی یک تحریم هسته‌ای و غیر هسته‌ای در این مدت اضافه نشده است» گفت: روال گزارش دهی آقای ظریف همیشه بر همین اساس بوده که از موضعی برخورد می‌کند که همیشه خود را طلبکار نشان دهد لذا به همین خاطر است که به جای اینکه بگوید نتیجه و خروجی برجام چه بوده است می‎گوید تحریمی بعد از برجام وضع نشده است.

کوثری در ادامه این مطلب بیان کرد: آقای ظریف در اصل برای اینکه اصل موضوع را جواب ندهد فراتر از آن را در نظر می‌گیرد و بر آن اساس صحبت خود را تنظیم می‌کند؛ در صورتی که غارت دو میلیارد دلاری اموال ایران توسط امریکا نمونه‎ای از تحریم هاست.

وی با اشاره به گزارش اول آقای ظریف از اجرای برجام گفت: این گزارش اصلا به هیچ وجه قابل قبول نبود و فقط مراحل طی شده را اعلام کرده، اما اینکه چه اتفاقی افتاده و چه اقداماتی انجام گرفته به هیچ وجه در داخل این گزارش نوشته نشده بود.

کوثری گفت: تیم مذاکره کننده با بیان اینکه خود را مبرا از همه چیز می‌دانند و موفق در همه چیز نشان می‌دهند عنوان کرد: از آنجایی که این آقایان دولتی به امریکایی‎ها خوش‌بین هستند به طریقی داخلی‌ها را محکوم و بیرون یعنی امریکایی‌ها را تایید می‌کنند.

این نماینده سابق مجلس با اشاره به اینکه رئیس دولت و آقای ظریف از اعضای هیئت نظارت بر برجام هستند تصریح کرد: این روشی نیست که بخواهد جواب دهد و اگر مسئولیت نظارت بر برجام به عهده دستگاه دیگری گذاشته می‌شد بهتر بود.

کوثری در خاتمه تاکید کرد: مسلم است کسی باید گزارش اجرای برجام را بدهد که از دستگاه مجریه نباشد تا بتواند مسائل را به صورت دقیق بررسی کند و گزارش دهد؛ این قابل قبول نیست که نظارت بر برجام به دست تیم مذاکره کننده باشد، چراکه هیچ وقت گزارش دقیقی از نظارت بر اجرای برجام ارائه نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید