حسن ضیایی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به اینکه آقای آخوندی مسکن مهر را فاجعه آمیز خوانده است اظهار داشت: یکی از مشکلات عمده در دولت های مختلف، بخش مسکن بوده است و مسکن مهر یکی از انشعابات مهم مسکن است.
وی با بیان اینکه داس آقای روحانی بر سر مسکن قرار دارد است افزود: آقای روحانی در ابتدای ریاست جمهوری مطرح کردند که کلید با خود همراه دارند نه داس ولی از جمله جاهایی که داس آقای روحانی گریبانگیر شد مسکن مهر بوده است.
ضیایی بیان داشت: باید از آقای آخوندی مطالبه جدی داشته باشیم اگر مسکن مهر تعطیل شود چه طرحی را جایگزین خواهید کرد؟! مسکن اجتماعی را هم که اجرا نکردید ، پس اقشار متوسط و ضعیف چگونه خانه دار شوند؟!
وی در خاتمه افزود: یک میلیون مسکن مهر تحویل داده شده است کسانی که ادعا می کنند مسکن مهر موجب تورم و نقدینگی شده است تصور اشتباهی دارند چه طرح جانشینی را پیاده کردند؟! هر پروژه عمرانی دارای نقاط ضعفی هست ولی باید بتوانیم با در نظر داشتن حق مسکن برای محرومین چالش های مواجهه را رفع کنیم نه اینکه تعطیل کنیم.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|