به گزارش سرویس بسیج راهیان نور خبرگزاری بسیج،سردار علی فضلی، جانشین رئیس سازمان بسیج مستعضعفین صبح امروز در سخنانی در آیین معارفه فرمانده قرارگاه فرهنگی راهیان نور با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ دفاع مقدس، گفت: دفاع مقدس عمل به قرآن و احکام الهی را رد پی داشت و بر هیمن اساس لازم است برای ترویج این فرهنگ از تمام ظرفیت های موجد بهرمند شویم.
وی افزود: امروز کسی منکر تکنولوژی و تاثیرات آن نیست بنابراین باید از این ظرفیت در راستانی نشر و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت استفاده کرد.
سردار فضلی گفت: امیدواریم با بسترسازی های انجام شده امکان زیارت با معرفت را برای آحاد مردم از مناطق 8 سال دفاع مقدس در قالب کاروان های راهیان نور میسر کنیم.
وی تصریح کرد: ما به دنبال فراهم کردن زیارت 10 میلیون زائر در سال از مناطق جنگی هستیم و طی برنامه ریزی های صورت گرفته در سال 95، 7 میلیون نفر از این مناطق بازدید می کنند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستعضعفین خاطر نشان کرد: با این نگاه که همه ظرفیت های کشور در اختیار قرارگاه فرهنگی راهیان نور باشد به نتیجه لازم دست خواهیم یافت که این همان رسیدن به آرمان های شهداست./م