۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:02
کد خبر : 8695729
۱۰:۳۵

۱۳۹۵/۰۳/۲۷

بازیگران فیلم «ایستاده در غبار» به شبکه سه می‌آیند

شبکه سه سیما به مناسبت نیمه ماه مبارک رمضان که مصادف است با ولادت امام حسن مجتبی (ع) ویژه برنامه‌ای با عنوان طلیعه تدارک دیده است که یکشنبه ۳۰ و دوشنبه ۳۱ خرداد ماه ساعت ۲۱:۰۰ به صورت زنده روانه آنتن شبکه سه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، «طلیعه» به  تهیه کنندگی مجید خواجه نژاد در 2 قسمت 60 دقیقه‌ای  در گروه فرهنگ و معارف اسلامی شبکه سه سیما تولید  می‌شود.

قسمت اول این برنامه با حضور دکتر حشمت الله قنبری کارشناس مذهبی  به سجایا و مکارم اخلاقی امام حسن مجتبی (ع) می‌پردازد. میهمانان دیگر این برنامه بازیگران فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» (هادی حجازی فر و ابراهیم امینی) و علی اکبر قلیچ خواننده می‌باشند. همچنین گزارش ویژه شهید دکتر چمران از دهلاویه به مناسبت سالگرد آن شهید پخش خواهد شد.

در قسمت دوم این برنامه  مجید اخشابی - خواننده، سید حمید برقعی  شاعر آیینی و گروه تواشیح محراب  حضور دارند.

اجرای برنامه برعهده محمد حسین صیرفی و محمد مهدی خاکساری  می‌باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید