۰۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July 2025
00:43
کد خبر : 8697503
۱۴:۲۶

۱۳۹۵/۰۳/۳۰
نماینده سابق مجلس در گفتگو با «بسیج»:

هنرمندان با زبان هنر اسرائیل را به چالش کشیده اند

نماینده دوره نهم مجلس با اشاره به ترور های بیولوژیکی رژیم صهیونیستی گفت: رژیم صهیونیستی هر کسی را که برای تبیین ماهیت واقعی آنها تلاش می کند از میان بر می دارد.
احمد آریایی نژاد نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: رژیم صهیونیستی نگران از دست رفتن هستی خود می باشد و به این ترتیب سعی می کند هر کسی را که برای تبیین ماهیت واقعی آنها تلاش می کند از میان بردارد.

وی افزود: در این بین هنرمندان کشور ما با زبان هنر اسراییل را به چالش می کشند و این چیزی است که آنها را نگران کرده و دست به این اقدامات می زنند.

نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این ما هستیم که باید مراقب باشیم دشمن، دشمن است ما نباید ساده لوحی کنیم نخبگان ما باید مراقب باشند و ا ز محصولات ناشناخته استفاده نکنند.

آریایی نژاد تصریح کرد: از دشمن غیر از دشمنی بر نمی آید ولی مسئولان ما باید در این زمینه دقت بیشتری داشته باشند و قطعا پیشگیری را در دستور کار خود قرار دهند.

وی اظهار داشت: یهود خود را بالاتر از سایر انسانها می داند و ارزش اخلاقی برایش معنی ندارد رژیم صهیونیستی از شیوه های متفاوت ترور برای از بین بردن مخالفین خود استفاده می کند ترور های فیزیکی و بیولوئژیک و قاچاق اعضای بدن انسانها تنها گوشه ای از جنایت های آنها است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید