۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
10:44
کد خبر : 8697982
۱۱:۳۲

۱۳۹۵/۰۳/۳۱
کارشناس سیاسی در جمع مربیان و سرگروه های صالحین بیرجند:

موشک می سازیم، چرا درخودروسازی مشکل داریم؟

کارشناس سیاسی گفت: ما اگر توانسته ایم موشک بسازیم با تکیه بر توان داخلی و بر اساس اطاعت از ولایت بوده است اما مشکل ما در خودروسازی به دلیل تکیه به توان خارجی و اطاعت نکردن از فرمان ولایت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی، محمدعلی ذاکریان صبح امروز در نشست عاشقان ولایت در جمع بسیجیان، مربیان، سرگروه ها و اعضای شوراهای پایگاه های حوزه حضرت زینب(س) با اشاره به سخنان امام خامنه ای(حفظه الله) در خصوص نفوذ دشمن اظهار داشت: نفوذ امروز به شدت مورد توجه دشمنان است.

وی عنوان کرد: دشمنان از هر شیوه ای در زمینه های سخت افزاری ، نرم افزاری، جنگ های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی علیه ملت و انقلاب اسلامی ایران استفاده می کنند.

جنگ نرم و نفوذ، شیوه دشمن علیه انقلاب اسلامی است

این کارشناس سیاسی در ناحیه مقاومت بسیج سپاه بیرجند گفت: دشمن فهمیده است بهترین راه جنگ علیه انقلاب اسلامی ، جنگ نرم و نفوذ است زیرا می داند ایران نقش تعیین کننده ای در مسائل منطقه دارد .

این کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه دشمن در جنگ نرم به دنبال بر هم زدن حریم خانواده ، به یغما بردن افکار و اندیشه جوانان است ، گفت: امروز کسانی که از افکار دشمن حمایت و پیروی می کنند طلاق گرفتن برای آنان کلاس شده است و جشن طلاق می گیرند برای همین باید مراقب نفوذ و جنگ نرم دشمن باشیم و دشمن را بیشتر بشناسیم.

وی به پنج انقلاب که در سایه نفوذ از پای درآمدند اشاره و عنوان کرد: انقلاب حضرت موسی(ع) با فرعون و انقلاب حضرت محمد(ص) که ایشان از نفوذ دشمن باخبر بودند و در دوران آخر عمر پیامبر(ص) نفوذ رخ داد که بعد از آن ایشان فرمودند " من قرآن و عترت را نزد شما به یادگار می گذارم که اگر به آنها تمسک جستید گمراه نمی شوید" و این تنها راه پیروزی بر دشمن در نفوذ است.

ذاکریان با بیان اینکه دشمنان اسلام از مسیر نفاق و نفوذ در درون مسلمین رسوخ پیدا کرده اند ، عنوان کرد: در افکار و اندیشه آنان مسلمانان تاثیر گذاشتند.

وی سومین انقلابی که در اثر نفوذ دشمن شکست خورد انقلاب مشروطه دانست و ادامه داد: تفکرات لیبرالی از طریق آمریکا به درون مشروطه نفوذ پیدا کرد و تاثیرگذاری آن بر افراد که رهبران مشروطه بودند به خصوص مصدق تاثیر به سزایی گذاشت که بعد از آن سبب از بین رفتن انقلاب مشروطه شد.

امام خامنه ای(حفظه الله) تاکید فراوانی بر عبرت گرفتن از تاریخ مشروطه دارند

این کارشناس سیاسی با بیان اینکه امام خامنه ای(حفظه الله) تاکید فراوانی بر عبرت گرفتن از تاریخ مشروطه دارند ، گفت: ایشان عقیده دارند جوانان امروزی به خصوص دهه 70 و 80 انقلاب تاریخ مشروطه را باید دقیق مطالعه کنند.

وی با بیان اینکه بهترین راه برای اینکه انقلاب را حفظ کنیم مطالعه تاریخ مشروطه است، عنوان کرد: توطئه و نفوذ دشمنان سبب از هم گسیختن کشورها شده است و نقش آمریکا در این توطئه ها بارز است .

ذاکریان با اشاره به اینکه از بین رفتن اتحاد جماهیر شوروی نیز ناشی از عوامل نفوذ دشمن بود که آمریکایی ها زمینه نفوذ را از طریق گرباچف فراهم کردند ، افزود: پنجمین انقلابی که هدف نفوذ دشمنان قرار گرفته است، انقلاب اسلامی است .

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی سبب جان گرفتن مسلمانان و احیای اسلام شد ، گفت: به همین سبب در طول 37 سال از انقلاب اسلامی دشمنان توطئه ها و شیوه های مختلفی علیه انقلاب اسلامی اعمال کردند ولی شکست خوردند.

ذاکریان با بیان اینکه در جاهایی هم دشمنان علیه انقلاب اسلامی به موفقیت هایی دست یافتند،افزود: اساس و پایه انقلاب اسلامی سر جایش دست نخورده باقی مانده است.

این پیشکسوت بسیج یادآورشد: نفوذ در دولتمردان ما در خصوص انرژی هسته ای هم اتفاق افتاد که دولتمردان ما گفتند " می خواهیم با غرب مذاکره کنیم" ولی امام خامنه ای(حفظه الله) از ابتدا می دانستند و به نتیجه مذاکره خوش بین نبودند ولی به دولتمردان اجازه و میدان دادند .

وی با اشاره به اینکه مذاکره کنندگان ما در حال حاضر می دانند که آمریکا یک فریبکار بزرگ است، گفت: خیلی از کشورها امروز تحت تاثیر انقلاب اسلامی قرار گرفتند و برای همین کشورهای غربی بخصوص آمریکا نمی خواهند ایران بر کشورهای منطقه و اسلامی مانند عراق، یمن، سوریه و لبنان نفوذ داشته باشد.

فضاسازی برای انتخابات 96 از راه های نفوذ دشمن است

ذاکریان با اشاره به اهدافی که آمریکا بر علیه ایران و انقلاب اسلامی به کار می برد، گفت: جلوگیری از نفوذ ایران برای تاثیر نگذاشتن بر کشورهای مظلوم، فراهم آوردن زمینه نفوذ در درون کشور و در بین خواص جامعه، فضاسازی کردن انتخابات که در حال حاضر برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 برنامه ریزی می کند، از راه های نفوذ دشمن است.

وی با بیان اینکه دشمن تجاوز به توان موشکی ما را هدف قرار داده است تصریح کرد: ما اگر توانسته ایم موشک بسازیم با تکیه بر توان داخلی و بر اساس اطاعت از ولایت بوده است اما در خودرو سازی مشکل داریم و به دلیل تکیه به توان خارجی و اطاعت نکردن از فرمان ولایت می باشد.

وی با تاکید براینکه دشمن قدم به قدم به دنبال از بین بردن توان داخلی ما است، عنوان کرد: مذاکره کنندگان ما بعد از این همه رفت و آمد و مذاکره با امریکا می گویند ما هیچ اعتمادی به دشمن نداریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید