وی افزود: این در حالی است که کارآفرینی به زیست بوم بستگی دارد و از یک زیست بوم مثل عربستان محال است که استیو جابز بیرون بیاید. از زیست بومی مثل عربستان بن لادن به وجود می آید و هیچ زمان انسان کارآفرین نخواهد داشت. وقتی جایگاه دانش و کارآفرینی در جامعه دارای اهمیت باشد، در زیست بوم اتفاقاتی می افتد که می توانیم دانشمند و کارآفرین داشته باشیم.
وی با اشاره به واردات بی رویه گفت: این مسئله قابل پذیرش است که باید تا حدی واردات داشته باشیم، اما هر 5000 دلار واردات از دست دادن یک شغل را در کشور ایجاد می کند.
ستاری تاکید کرد: پایه اقتصاد آینده مملکت، نیروی انسانی آن است و ما برای حمایت از شرکت های دانش بنیان معافیت های گمرکی و مالیاتی و تسهیلات سربازی و استقرار در شعاع 120 کیلومتری را در نظر گرفته ایم. همچنین استقرار در تهران نیز فعال شده است.
وی با اشاره به جلسه معاونت علمی فناوری گفت: در جلسات مصوب شد و توانستیم برای اولین بار فعالین اقتصادی مجاز را فعال کنیم و در حال حاضر 26 شرکت معرفی شدند که از خط سبز گمرکی عبور کنند.
معاون علمی فناوری رئیس جمهور با اشاره به فعالیت های صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی قطعه ای از پازل است و مردم باید نسبت به مسائل روز جامعه آگاه و مسئولیت پذیر باشند و امسال اولین قدم بحث معافیت مالیاتی را از ابتدای تیر ماه برمی داریم که البته عدد قابل توجهی را شامل می شود. با وجود شرایط بد دولت این معافیت مالیاتی تصویب و اجرایی می شود. صندوق نوآوری و شکوفایی هم در آینده رو به جلو حرکت می کند و شتاب بیشتری می گیرد. همچنین باید سازمان های مالی دیگر و بانک ها هم به یاری صندوق بیایند و با آن همکاری داشته باشند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تفکر کشور و فرهنگ مردم باید تغییر کند و ما باید یادمان برود که نفت داریم و خام فروشی را تعطیل کنیم. به زودی در بحث بورس هم وارد عمل می شویم و صندوق خطرپذیری و سرمایه گذاری بخش خصوصی در پژوهش نیز اتفاق می افتد.