۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:34
کد خبر : 8699776
۲۳:۰۱

۱۳۹۵/۰۴/۰۲
آیت‌الله سبحانی:

لغو تابعیت آشیخ عیسی قاسم نه با قواعد بین‌المللی قابل توجیه است و نه با موازین شرعی

آیت‌الله سبحانی با صدور پیامی گفت: لغو تابعیت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم توسط آل خلیفه نه با قواعد بین‌المللی توجیه است و نه با موازین شرعی. جمعیّتی که که صدها سال، نسل در نسل در این خاک زندگی کرده‌اند، متعلق به آن سرزمین بوده و هیچ کس نمی‌تواند این حق طبیعی را از آنان سلب کند.
 به گزارش خبرنگار خب آیت‌الله سبحانی به دنبال حوادث اخیر در بحرین پیامی را صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملّت مظلوم بحرین سالیان درازی است، مورد حملات خشونت آمیز و اقدامات سرکوب گرایانه رژیم "آل خلیفه" قرار گرفته است و روز به روز با پشتیبانی دولت آل‌سعود دائره آزادی‌ها را محدود ساخته تا آنجا که تصور می‌کنند، مالک سرزمین بحرین و ملّت سرافراز آن می‌باشند و به خود اجازه می‌دهند که  به اجانب تابعیت بخشیده و از ملت اصیل،  لغو تابعیت کنند.

لغو تابعیت " آیت‌الله آقای شیخ عیسی قاسم" توسط آل خلیفه نه با قواعد بین‌المللی توجیه است و نه با موازین شرعی. جمعیّتی که که صدها سال، نسل در نسل در این خاک زندگی کرده اند، متعلق به آن سرزمین بوده و هیچ کس نمی تواند این حق طبیعی را از آنان سلب کند.

نظام آل خلیفه به جای این که با تکیه بر عقل و شرع و قوانین بین‌المللی،  به حقوق ملت خود ارج نهند، با کشتار و حبس و سلب تابعیت ، می‌خواهند ندای حق طلبانه را خاموش کنند؛ هیهات!

به قول شاعر عرب

إذا الشعب أراد الحیاة  فلابد آن یستجیر القدر

بیاد روزی که ملت سر افراز ، حق خود را از این ستمگران باز ستانند و ظالمان را به جای خود بنشانند.

قم – جعفر سبحانی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید