
به گزارش خبرگزاری بسیج از خلخال، شب گذشته همزمان با شب میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) مراسم سالیانه مودت در مصلی خلخال با حضور خانواده هایا فرماندهان پایگاه های مقاومت برگزار شد .
در این محفل گرم خانوادگی فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج برنامه های متنوعی از جمله افطار، مولودی خوانی در مدح کریم اهل بیت(ع)، نماز جماعت مغرب وعشا، تشریح وظایف فرماندهان پایگاه های مقاومت وسخنرانی فرمانده سپاه ناحیه خلخال و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه خلخال در خصوص موضوع امر به معروف و نهی ازمنکر و اقتصاد مقاومتی واقدام وعمل و برگزار مسابقه فرهنگی معنوی از دیگر برنامه های این محفل خانوادگی در نشست سالیانه مودت اجرا شد.
در این مراسم به برندگان مسابقه فرهنگی که به مناسبت ولادت کریم اهل بیت (ع) و ماه مبارک رمضان ترتیب یافته بود به 20 نفراز خانواده ها نیز به قید قرعه جوائزی اهدا شد.