۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
20:07
کد خبر : 8700075
۱۶:۱۸

۱۳۹۵/۰۴/۰۳
مسئول تربیت و آموزش عقدتی سپاه نینوا گلستان؛

بیش از 250 داستان واقعی در قرآن وجود دارد

مسئول تربیت و آموزش عقدتی سپاه نینوا گلستان گفت:اصالت، تحریف ناپذیری، جامعیت، جاودانگی، طراوت و داشتن لایه های معنایی از ویژگی های قرآن کریم می باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، حجت الاسلام والمسلمین حسن گنجی در مراسم محفل انس با قرآن در سپاه نینوا گلستان، اظهار کرد:بیش از 250 داستان در قرآن وجود دارد که تمام آن ها مستند و واقعی بوده و بر پایه خواب، خیال و رویا نمی باشد.

وی به برخی از ویژگی های قرآن اشاره و تصریح کرد:اصالت، تحریف ناپذیری، جامعیت، جاودانگی، طراوت و داشتن لایه های معنایی از ویژگی های قرآن کریم می باشد.

مسئول تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی سپاه نینوا بیان داشت:هرچه از علم و دانش بشر می گذرد اسرار بیشتری از قرآن کشف می شود آن گونه که علامه طباطبایی بیان داشت هر 2 سال یک بار باید تفسیر جدید قرآن نوشته شود.

حجت الاسلام گنجی اذعان کرد:قرآن کریم و اهل بیت(ع) نسخه های نجات بخش جامعه بشری و عامل سعادتمندی هستند لذا در این ماه مبارک و به خصوص در شب های قدر، سعی نماییم بیشترین بهره را از نسخه های الهی داشته باشیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: شب های قدر پیوند بین قرآن و اهل بیت(ع) است و در این شب ها باید به این دو گنجینه گرانبها( قرآن و اهل بیت(ع) متوسل شد.

نتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید