۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:54
کد خبر : 8702294
۱۲:۵۱

۱۳۹۵/۰۴/۰۸
فرمانده سپاه امام رضا (ع) دشتی:

ترویج گفتمان ولایت یکی از مأموریت‌های مهم سپاه است

فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی گفت: ترویج گفتمان ولایت یکی از مأموریت‌های مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.





به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان دشتی، علی غضنفری ظهر امروز در نشست بررسی مسائل و مشکلات پیشکسوتان سپاه امام رضا(ع) اظهار داشت: امروز کشورهای بزرگی در مقابل نظام جمهوری که سپاه پاسداران یکی از ارکان آن بشمار می‌رود سر خم می‌کنند و به دنبال توجیهی برای این ذلت و خواری خود هستند.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی با اشاره به نام‌گذاری اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری در سال جاری افزود: همه ما باید فرمان‌ها و فرمایشات مقام معظم رهبری را آویزه گوش خود کرده و به دنبال تحقق آن باشیم نه با شعار بلکه با عمل.

وی ادامه داد: ترویج گفتمان ولایت یکی از مأموریت‌های مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و همه باید در این راستا محکم و استوار گام برداریم زیرا دشمنان از نام ولایت در هراس هستند.

غضنفری تأکید کرد: سپاه امروز هر چه دارد از وجود پیشکسوتان دوران انقلاب و دفاع مقدس است که 30 سال خدمت صادقانه انجام داده‌اند.

 امام‌جمعه خورموج نیز ضمن تسلیت شهادت حضرت علی (ع) و شهدای هفتم تیر و تأکید بر بهره‌مندی از شب‌های لیالی قدر گفت:  بازنشستگی برای پاسداران معنا ندارد زیرا خدمات 30 ساله پاسداران که خدمت صادقانه در سخت‌ترین زمان انجام داده‌اند به آن‌ها انگیزه دوباره برای حمایت از حریم ولایت می‌دهد.

حجت‌الاسلام عبدالحسین مصلح افزود: سپاه پاسداران به‌عنوان یک قدرت بزرگ در مقابل تمام دشمنان داخلی و خرجی ایستاده است و به دلیل قداست پاسداران و جایگاهی که سپاه دارد می‌تواند در تمام عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی، اقتصادی، فن‌آوری و ... تأثیرگذار باشد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید