۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:35
کد خبر : 8702554
۱۸:۴۳

۱۳۹۵/۰۴/۰۸
معاون سازمان پدافند غیر عامل کشور :

آرامش كنوني ما مرهون رشادتهاي شهداست

در راستاي تجليل و قدرداني از فداكاري و ايثارگريهاي شهداي 8سال دفاع مقدس يادواره شهدای لاله های آسمانی به همت پايگاه شهيد ورمزيار سپاه خوي در مسجد والي اين شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، معاون سازمان پدافند غیر عامل کشور در جمع مسئولين و خانواده هاي معظم شهدا و بسيجيان حوزه شهيد عاشوري سپاه خوي از شهدا به عنوان مردان زنده یاد کرد و آنها را تربیت یافتگان رمضان المبارک و محرم دانست.

سردار یوسف شاکری با اين عنوان كه برگزار ي يادواره شهدای لاله های آسمانی، همزمان با ایام شب های قدر اين نشان را دارد که این شهدا مهمان مولایمان حضرت علی (ع) هستند گفت:شهدا کسانی هستند معامله ، تجارت و امور دنیوی هيچ كدام قادر نشد آنها را از یاد خدا جدا کند.

این فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: شهیدان افراد برگزیده بودند که راه سعادت و تعالی را انتخاب کرده و با شهادت نهال انقلاب اسلامی را آبیاری کردند تا به درخت تنومندی امروز تبدیل شود که ابرقدرت های جهان از آن حساب ببرند.

وی با اشار ه به فرمايش رهبر انقلاب اسلامي كه صهيونيست و استكبار را دشمن اصلي ما بيان كردند افزود: براين اساس دشمنان ما امروز چند عدد ضد انقلاب و حزب منحله دموکرات نیستند چرا كه اینها در برابر نیروی مسلح و نظامی کشور عزيزمان بسیار ضعیف و ناتوان هستند .

شاكري در پايان گفت: رشادت های آن روزهای رزمندگان اسلام موجب شد تا نظام اسلامی در سایه این رشادت ها و فداکاريها، امروز امنیت و آرامش داشته باشد که باید قدر دان این رشادت ها بود.

گفتني است كه بيان خاطرات همرزمان شهدا،مرثيه سرايي و تجليل از خانواده شهدا با حضور معاون سازمان پدافند غیر عامل کشور، معاون هماهنگ كننده و فرمانده حوزه شهيد عاشوري سپاه خوي پايان بخش اين يادواره بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید