عبدالمجید شیخی اقتصاددان و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به اینکه اقای زنگنه نفت 7 دلاری را دارای ارزش تولید برای ایران دانسته اند اظهار داشت: نرخ میزان تولید نفت در ایران 7 تا 9 دلار است ولی فروش با قیمت حداقلی و ارزان و خام فروشی نفت در دراز مدت برای نسل های فعلی و آینده خسارت زا است و فروش نفت به قیمت 7 دلار برای کشورمان توجیه اقتصادی ندارد.
وی با بیان اینکه آقای زنگنه تولید بنزین را تعطیل کرد افزود: واردات بنزین بیش از 8 میلیون لیتر در روز است و چنین مدیریتی شرم آور است لذا بالطبع فروش نفت با هر قیمتی نیز درست نبوده است .
شیخی بیان داشت: باید بتوانیم ارزش افزوده ای برای نفت خام ایجاد کنیم تا از طریق فروش فراورده ها بتوانیم رانتی معقول فروش را به دست آوریم تا دسترنج مان از بین نرود.