دکتر حمید صالحی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی
خبرگزاری بسیج با اشاره به پیام سردار قاسم سلیمانی به رژیم آل خلیفه گفت: بدون شک دستگاه دیپلماسی کشور باید حامی مظلومان و مستضعفین باشد چرا که این موضوع جزو ارکان انقلاب اسلامی و قانون اساسی ماست.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه رژیم آل خلیفه عملا تبعیض نژادی در این کشور به راه انداخته است و حقوق شیعیان را نادیده می شمارد، افزود: بدون شک وقتی دستگاه دیپلماسی نتواند عملکرد مناسبی در زمینه دفاع از مردم مظلوم بحرین داشته باشد چهره هایی همچون سردار سلیمانی ناچار به دفاع از حقوق مردم مظلوم این کشور هستند.
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: قطعا اگر موضع گیری قاطعانه سردار سلیمانی از زبان وزارت خارجه منتشر می شد بهتر بود ولی باید به دنبال این دلیل باشیم که چرا سردار سلیمانی باید بار دیپلماسی کشور را به دوش بکشد.