۳۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 22 October 2026
۰۷:۳۱
کد خبر : 8704788
۲۲:۳۵

۱۳۹۵/۰۴/۱۲
هشتمین جلسه اقتصاد مقاومتی؛

هم گامی سپاه نینوا با استانداری گلستان در تحقق هر چه بهتره پروزه های اقتصاد مقاومتی

هم گامی سپاه نینوا  با استانداری گلستان در تحقق هر چه بهتره پروزه های اقتصاد مقاومتی
استاندار گلستان گفت: طرح مطالعاتی 50 هزار هکتار از اراضی که در استان مصوب بود زهکشی در آن صورت بگیرد به اتمام رسیده و برای اجرای آن در اختیار سپاه قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، حسن صادقلو در هشتمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان اظهار کرد:برش‎های استانی ستاد اقتصاد مقاومتی در دو بخش راه و شهرسازی و وزارت نیرو  را مورد ارزیابی قرار دادیم و مصوباتی در راستای اجرایی شدن این پروژه‎ها داشتیم.

وی ابراز داشت: سد سازی از موضوعات مدنظر وزارت نیرو نیست اما برای استان گلستان حائز اهمیت است و باید به آن در استان با توجه به نقش و جمع‌‌‌آوری آب‎های سطحی اهمیت داده شود.

صادقلو مبنی بر اجرای فاز دوم مطالعات راه آهن اینچه برون به شاهرود، بصورت متقابل، بیان داشت: اجرای این پروژه که سرمایه گذاران آن اعلام همکاری کرده اند، کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب را کامل خواهد کرد.

 استاندار گلستان با اشاره به مطالعات آزادراه نوکنده به آشخانه ، گفت: این آزاد راه در مسیر ماده 215 قرار دارد و 60 کیلومتر آن از مینودشت تا تنگراه باقی مانده که در سالجاری اجرایی خواهد شد.

صادقلو با اشاره به اینکه عمر ناوگان اتوبوس های استان قریب به 8 سال و پایین تر از مشابه کشوری است، گفت: ناوگان تردد درون شهری و بین شهری استان نیازمند بروز شدن است و باید به فکر جایگزینی خودروهای فرسوده بود.

 وی با اشاره به پروژه‌های کشاورزی و زهکشی اراضی گفت: باید بتوانیم از کمک‌های سپاه نیز بهره ببریم، باید بررسی کنیم که سپاه در چه بخش و چه مقدار می‌تواند به ما کمک کند.

استاندار گلستان ادامه داد: طرح مطالعاتی 50 هزار هکتار از اراضی که در استان مصوب بود زهکشی در آن صورت بگیرد به اتمام رسیده و برای اجرای آن در اختیار سپاه قرار خواهد گرفت.

صادقلو توجه به اصلاح شبکه، ایجاد فاضلاب شهری، سلامت آب و انتقال آن را در مباحث شهری پراهمیت دانست و افزود: در حوزه روستایی نیز باید تلاش کنیم روستایی که تحت پوشش شبکه آبرسانی قرار ندارند را تحت پوشش قرار دهیم و در سال 95 باید شاخص برخورداری را از 62درصد به 69 درصد برسانیم.
انتهای خبر/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید