به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، به همت تربیت بدنی ناحیه میثم مشهد، دومین گردهمایی مسئولین تربیت بدنی حوزه ها و پایگاه های بسیج سپاه ناحیه میثم با حضور سرهنگ پاسدار مرادی مسئول تربیت بدنی سپاه امام رضا(ع) و سرهنگ دوم پاسدار محمد مدرسی فرمانده ناحیه میثم و 100نفر از مسئولین تربیت بدنی حوزه ها و پایگاههای تابعه این ناحیه برگزار شد.
در این مراسم که با هدف بررسی عملکرد مسئولین تربیت بدنی در سطح حوزه ها و پایگاهها، پیگیری مصوبات جلسه قبل، برگزاری کارگاه آموزشی و دریافت نظرات مسئولین تربیت بدنی در سطح حوزه و پایگاه برگزار شد، سرهنگ پاسدار مرادی بیان داشت: با توجه به دغدغه های مقام معظم رهبری در مورد حاشیه شهر مشهد و حساسیت این منطقه از بعد امنیتی و حضور تبلیغاتی فرقه های ضاله در آن، ورزش و برگزاری مسابقات بومی محلی می تواند در کنار جنبه سلامتی، دارای بعد دفاعی و تبلیغی باشد و بتوان از ورزش به عنوان عاملی برای جذب استفاده نمود لذا ما در صدد اختصاص بودجه به تربیت بدنی حوزه های خواهر و برادر در حاشیه شهر هستیم.
همچنین سرهنگ دوم پاسدار محمد مدرسی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میثم در این رابطه عنوان داشت: با توجه به بازدارنده بودن ورزش خصوصا در زمینه پیشگیری از اعتیاد، نگاه ما به ورزش باید فراتر از معقوله سرگرمی باشد و باید نگاهی بلندمدت و سرمایه ای به آن داشته باشیم.
وی ادامه داد: علت سپاه و بسیج در سال های اخیر سرمایه گذاری خوبی در امر ورزش در حاشیه شهر مشهد در زمینه های ساخت سالن ورزشی و برگزاری جشنواره های ورزشی داشته اند.
در پایان مسئولین تربیت بدنی حوزه ها و پایگاه ها به صورت پرسش و پاسخ، سوالات خود را از مسئول تربیت بدنی سپاه امام رضا(ع) و فرماندهی ناحیه میثم مطرح نمودند.
این مراسم با اقامه نماز جماعت و صرف افطاری خاتمه یافت.