۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
13:03
کد خبر : 8705774
۱۱:۱۵

۱۳۹۵/۰۴/۱۴
نماینده سابق مجلس در گفتگو با «بسیج»:

بدحجابی های زننده در خیابانها برای مسئولان عادی شده است

نماینده دوره نهم مجلس گفت: یکی از مصادیق ولنگاری فرهنگی همین بدحجابی های زننده در خیابانها است که هیچ کس هم به آن توجهی ندارد و دیگر برای مسئولان عادی شده است و کسی هم به فکر امر به معروف و نهی از منکر نیست.

حجت السلام مفید کیایی نژاد نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: یکی از مصادیق ولنگاری فرهنگی همین بدحجابی های زننده در خیابانها است که هیچ کس هم به آن توجهی ندارد و دیگر برای همه عادی شده است و کسی هم به فکر امر به معروف و نهی از منکر نیست.

وی افزود: قوه قضاییه و مجلس باید در این خصوص فکری بکنند، وزارت کشور و نیروی انتظامی دستشان در این حوزه باز است ولی کاری انجام نمی دهند.

کیایی نژاد تصریح کرد: مقام معظم رهبری چنیدین سال است که بر اهمیت مسئله فرهنگی تاکید می کنند و در این مملکت هیچ کس به اندازه ایشان دغدغه فرهنگ ندارد.

نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی گفت: از حدود هفده سال پیش رهبر معظم انقلاب با به کار بردن عناوینی چون تهاجم، شبیخون،ناتو، نفوذ و این اواخر ولنگاری وضعیت فرهنگی را تشریح کردند و در مورد وظایف مسئولان در حوزه مسائل فرهنگی هشدار داده اند ولی اقدام جدی و موثری از سوی نهاد های متولی صورت نگرفته است.

کیایی نژاد اظهار داشت: دشمن زمانی با جنگ سخت وارد شد و موفق نشد و سالیان سال است که با جنگ نرم بر ما تسلط دارد و خیلی دقیق و با برنامه در این زمینه کار می کند ولی مسئولان ما همچنان در خواب غفلت به سر می برند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید