بنا به گفته مسئولان از ابتدای سال جاری تا به امروز بیش از 30 روز غبارآلود در این استان ثبت شده است که در مواردی تاخیر و تعطیلی در این استان را به دنبال داشته است.
علی ظاهر سارایی معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست ایلام امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روند غلظت ریزگردها در آسمان امروز استان ایلام به گونهای است که در شهرستان آبدانان میزان دید افقی به کمتر از 100 متر رسیده است.
وی گفت: بر اساس بررسیهایی که از سوی کارشناسان این اداره انجام شده است ایستگاههای سنجش ذرات استان میزان غلطت ریزگرده در شهرستان دهلران را شش برابر حد مجاز اعلام کردهاند.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست ایلام تصریح کرد: هم اکنون میزان غلظت ریزگردها در هوای شهرستانهای آبدانان چهار, شهرستان ایلام سه و شهرستانهای مهران و ایوان دو برابر حد مجاز است.
وی افزود: در حال حاضر دید افقی در شهرستان آبدانان به 100، دهلران 500، درهشهر 400، ایلام یک هزار و مهران یک هزار و 500 متر رسیده است.