۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:01
کد خبر : 8708017
۱۵:۵۸

۱۳۹۵/۰۴/۱۹
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری یزد:

طرح تبسم در یزد اجرایی می‌شود

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری یزد از اجرای طرح تبسم به صورت پایلوت در یکی از محله‌های یزد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج؛ فخرالسادات خامسی هامانه پیش از ظهر امروز در جمع زنان دستگاه‌های اجرایی استان یزد با اشاره به اهمیت سلامت روحی، روانی و جسمی بانوان در جامعه اظهار داشت: زن اصل و اساس خانواده به شمار می‌رود و سلامت زنان به طور قطع سلامت جامعه را به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه زنان سالم به لحاظ روحی و جسمی می‌توانند خانواده‌ای سالم‌تر و با نشاط‌تر داشته باشند، خاطرنشان کرد: به همین منظور ارتقاء سلامت جسمی و روحی بانوان استان یزد در قالب اجرای طرح‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد یادآور شد: بر این اساس طرح تبسم با هدف ارتقا سلامت جسمی و روحی بانوان استان یزد از اول مردادماه امسال تا پایان سال 95 به صورت پایلوت در یکی از مناطق ویژه اجتماعی یزد به مرحله اجرا درخواهد آمد.

این مسؤول تصریح کرد: سلامت جامعه و بانوان و در مجموع افزایش شاخص سلامت جامعه از مواردی است که در برنامه‌های اقتصاد مقاومتی نیز مورد توجه قرار گرفته زیرا هرچه در حوزه آموزش و پیشگیری سرمایه‌گذاری شود در هزینه‌های بعدی که بر خانواده و جامعه تحمیل می‌شود شاهد کاهش چشمگیری خواهیم بود.

خامسی هامانه تاکید کرد: بر این اساس با توجه به توانایی‌ها و داشته‌های موجود در جامعه در صدد ارتقاء شاخص‌های سلامت به ویژه در جمعیت بانوان استان هستیم.

وی با اشاره به اینکه در اجرای برنامه‌های مرتبط با حوزه سلامت با مشکلاتی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: در حوزه بانوان و در بخش سلامت شاهد انجام کارهای پراکنده و موازی کاری دستگاه‌های مختلف هستیم که این امر به جز هدر رفت زمان و منابع مالی نتیجه دیگری به دنبال نخواهد داشت.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اظهار داشت: طرح تبسم نیز به منظور افزایش همکاری‌های بین بخشی و جلوگیری از موازی کاری و پراکنده کاری اجرایی می‌شود و در این مسیر نیازمند همکاری خانواده‌ها به ویژه زنان همچنین همکاری دستگاه‌های مختلف هستیم.

خامسی هامانه تاکید کرد: اجرای این طرح افزایش نشاط اجتماعی بانوان و ایجاد زمینه مناسب برای افزایش مشارکت‌های اجتماعی بانوان را به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه این طرح در یکی از محله های آسیب‌پذیر شهر یزد اجرا می‌شود، عنوان کرد: در صورت موفقیت، طرح یاد شده در دیگر مناطق استان نیز اجرا می‌شود.

خامسی هامانه اجرای این طرح را مقدمه‌ای برای اجرای دیگر طرح‌های اثرگذار و هم راستا با تامین سلامت زنان و دختران استان یزد دانست و افزود: لازم است نتایج طرح به منظور ارزیابی از سوی مجریان طرح اعلام شود تا اثرگذاری اجرای طرح‌هایی نظیر طرح تبسم تبیین شود.

فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید