۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
21:26
کد خبر : 8709751
۰۸:۳۲

۱۳۹۵/۰۴/۲۲

بخشدار جدید خفر معرفی شد

با حضور معاون استاندار فارس بخشدار جدید خفر معرفی شد.

فرماندار جهرم در آیین تکریم و معارفه بخشداران قدیم و جدید بخش خفر که با حضور امام‌جمعه این بخش و دیگر مسؤولان محلی در سالن شهید باروز برگزار شد اظهار داشت: امروز شاهد تودیع و معارفه مدیرانی پرتلاش در عرصه خدمت صادقانه به نظام جمهوری اسلامی در یکی از بخش‌های بزرگ استان فارس هستیم.

وی گفت: شاخصه مردم خفر صداقت، صراحت و پیروی از ولایت و شهیدپروری است و مدیرانی که در این بخش کار می‌کنند باید پرتلاش و خستگی‌ناپذیر در پی اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری و اهداف دولت تدبیر و امید باشند.

صحراییان از هزینه شدن بیشترین اعتبار عمرانی این شهرستان در این بخش خبر داد و بیان داشت: سعی شده است به دلیل وسعت و جمعیت بسیاری که در این بخش وجود دارد بیشترین تخصیص اعتبارات عمرانی در زمینه‌های مختلف را در این بخش داشته باشیم و امروز عملیات گازرسانی، بهسازی معابر روستایی و آب‌رسانی در چند نقطه از این بخش در حال انجام است.

به گزارش فارس، در پایان این مراسم از زحمات علیرضا سامری بخشدار قدیم خفر تقدیر و عبدالغفور غفوری که پیش‌از این تصدی معاون فرماندار ویژه جهرم و بخشداری بخش مرکزی این شهرستان را بر عهده داشته و شهردار ورای و بخشدار مرکزی خنج را در کارنامه خود دارد به‌عنوان بخشدار جدید خفر معرفی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید