۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
18:05
کد خبر : 8709965
۱۰:۵۰

۱۳۹۵/۰۴/۲۲
واکنش نماینده مجلس به افزایش آمار طلاق در گفتگو با «بسیج»:

تسهیل اشتغال جوانان برای ازدواج تکلیف دولت است

سعیدی گفت: باید توجه کنیم که دولت طبق قانون مکلف است که شرایط تحصیل، اشتغال، ازدواج و تفریح جوانان را تسهیل کند تا بتوانند به موقع ازدواج کنند و زندگی بدون دغدغه تشکیل دهند.

محمد اسماعیل سعیدی، نماینده مجلس دهم شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج، با اشاره به علل افزایش آمار طلاق و کاهش ازدواج در کشور گفت: عوامل مختلفی بر افزایش سن ازدواج و بالا رفتن آمار طلاق نقش دارد بر همین اساس بحث اشتغال یکی از مواردی است که در این آسیب اجتماعی تأثیر به سزایی دارد.

وی ضمن برشمردن شاخص های آرامش جوانان گفت: اشتغال، ازدواج، تفریح و تحصیل چهار رکن اساسی برای تأمین آرام جوانان است و ما این پارامترها را به هم زده ایم.

سعیدی عنوان کرد: ما برای اشتغال، تفریح و ازدواج جوانان کار موفقیت آمیزی نکرده ایم همین امر باعث شده است که سن ازدواج بالا برود و جوانی که شغل مناسبی ندارد و به آینده امیدوار نیست دنبال ازدواج نرود و منتظر است که کی می تواند سر و سامان بگیرد و زندگی با دوام و قوام تشکیل دهد.

وی اظهار کرد: بالا رفتن سن ازدواج خودش آسیب های دیگر و معضلات عدیده ای را به همراه دارد از طرفی وقتی مشکل اشتغال وجود داشته باشد و امید به آینده کم باشد طبیعی است بحث طلاق هم رونق پیدا می کند. وقتی جوانی از کار بیکار می شود اولین آسیب آن گریبان گیر خانواده خواهد شد و طلاق و مشکلات دیگر از همین نقطه شروع می شود.

سعیدی خاطرنشان کرد: باید توجه کنیم که دولت طبق قانون مکلف است که شرایط تحصیل، اشتغال، ازدواج و تفریح جوانان را تسهیل کند تا بتوانند به موقع ازدواج کنند و زندگی بدون دغدغه تشکیل دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید