۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:45
کد خبر : 8710412
۲۰:۲۷

۱۳۹۵/۰۴/۲۴
فرمانده سپاه گیلانغرب؛

هدف دشمن، تغییر در سبک زندگی اسلامی است

فرمانده سپاه گیلان غرب گفت: در برهه کنونی هدف جنگ نرم کنونی دشمن ،تغییر در سبک زندگی اسلامی و رواج فرهنگ بی بندوبار غربی و بیگانه در کشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلانغرب؛ سرهنگ معصومعلی محمدی در اجتماع مردمی مدافعان حریم خانواده در گیلانغرب بر اهمیت توجه به مقوله حجاب و عفاف در جامعه تاکید کرد و اظهار نمود: فرهنگ سازی بیشتر  در این مقوله وجود حجاب و عفاف در جامعه علاوه بر ترویج یک فرهنگ معنوی و اسلامی ، از ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند.

 

فرمانده سپاه ناحیه گیلانغرب افزود: دشمنان انقلاب و اسلام و در کل کشورهای سلطه گروسلطه‌جو بر ملت‌ها ابتدا ارزش‌های اصیل اخلاقی آنان را از جمله حجاب و عفاف را نشانه می‌گیرد و سپس با فاسد کردن نیروهای جوان آن کشور سعی در تهی کردن اعتقادات انها را دارند.
 

سرهنگ محمدی بیان کرد: جایگاه و ارزش حجاب و عفاف حقیقتاً در سالم‌سازی محیط زندگی آن قدر در حد اعلا قرار دارد که قرآن کریم برای رشد و تعالی زن و نیز سالم‌سازی محیط خانه و اجتماع، حجاب را برای زنان واجب کرده است.
 

وی با عنوان اینکه امروز به حربه های  حساب شده ای در حوزه جنگ نرم  از حیث شبکه های اجتماعی  و فضای ماهواره ای  متوسل شده است تا راه مستقیم و سعادتمند منشعب از اسلام را به بیراهه ببردتصریح نمود:هیچ دستوری از اسلام برای مسلمانان بی‌حکمت و بی‌دلیل نیست و هر دستوری فلسفه خاص خودش را دارد و دستورهای اسلام  درباره زنان، کمک به اصلاح فرد، خانواده وجامعه بوده است.
 

سرهنگ محمدی بر ضرورت پیاده سازی و اهتمام بیشتر به فرایض دینی در جامعه تاکید کرد و افزود: هر چقدر دستورات اسلامی در جوامع اسلامی پیاده بشود، انسان‌های آن جامعه به سوی فلاح و رستگاری قدم خواهند برداشت و بی‌توجهی به مسائل و دستورات اسلامی انسان‌ها را به طریق و مسیر سراشیبی و سقوط رهنمون می‌کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید