۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
12:26
کد خبر : 8710758
۰۹:۴۳

۱۳۹۵/۰۴/۲۵
نماینده سابق مجلس در گفتگو با«بسیج»مطرح کرد

ترویج بی عفتی در ماهواره و افزایش طلاق

نماینده دوره نهم مجلس گفت:کانال های ماهواره ای روابط افراد را عادی جلوه می دهند و با این کار به بدحجابی، بی حرمتی و بی عفتی دامن می زنند و این مسئله موجب افزایش طلاق در کشور شده است.

سید علی طاهری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج با اشاره به افزایش طلاق در کشور و دلایل آن اظهار داشت: ازدواج های خیابانی و بی توجهی به سنت خانواده ها، رعایت نکردن اصول سنتی که ریشه در دین مبین اسلام دارد موجب عدم شناخت افراد از یکدیگر و در نهایت جدایی و طلاق آنها می شود.

وی در ادامه به آثار سوء برنامه های ماهواره و ترویج روابط مثلثی در خانواده های ایرانی اشاره کرد و گفت: امروز کانال های ماهواره ای روابط افراد را عادی جلوه می دهند و با این کار به بدحجابی، عدم رعایت موازین شرعی در روابط زن و مرد و بی حرمتی و بی عفتی دامن می زنند و این مسئله موجب افزایش طلاق در کشور شده است.

این نماینده مجلس تأکید کرد: عمدتاً مباحثی همچون ولنگاری فرهنگی و عدم رعایت اخلاق در روابط اجتماعی و خانوادگی افراد در بالا رفتن آمار طلاق نقش داشته و جامعه را دچار مشکل کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید