۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
20:18
کد خبر : 8711480
۱۴:۵۵

۱۳۹۵/۰۴/۲۶
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

مُدهای نامناسب در بازار پوشاک

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت:‌ آسیب‌های اجتماعی ناشی از بدحجابی اندک نیست و نمی‌توان نسبت به آن بی‌تفاوت بود چرا که فضای فرهنگی کشور تحت تأثیر مُدل‌های نامناسب پوشش به شدت تغییر یافته و ذائقه‌ها نسبت به نوع پوشش ایرانی و اسلامی بیگانه می‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر درخصوص ورود مانتوهایی با تصاویر و نوشته‌های نامناسب لاتین به بازار پوشاک کشور اظهار کرد:‌ آنچه مسلم است دستگاه‌‌هایی که تکالیف قانونی در حوزه حجاب و عفاف دارند وظایف خود را انجام نداده و کوتاهی فراوانی صورت گرفته است.

وی افزود:‌ وزارت صنعت در بخش اصناف تکالیف قانونی دارد اما کوتاهی‌های فراوان انجام می‌شود که قابل دفاع نیست در چند روز گذشته جلساتی را با دستگاه‌های مختلف که تکالیف قانونی دارند، برگزار کردیم و تلاش این است بر الزاماتی که این دستگاه‌ها را به سمت انجام وظایف قانونی پیش ببرد تاکید شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت:‌ وزارت صنعت متولی نظارت بر بازار پوشاک کشور و اصناف فعال در این حوزه است، پوشاک نامناسبی که در ویترین مغازه‌ها هستند اغلب از میان اجناس قاچاق هستند و باید از ورود آنها به کشور جلوگیری شود.

پژمان فر بیان کرد:‌ سؤالی که از وزیر صنعت داشتیم این بود که با موضوع قاچاق به صورت جدی برخورد کنند چرا که این معضل آسیب‌های فراوانی را به لحاظ اقتصادی و فرهنگی برای کشور به همراه دارد و نهادهای متولی برخورد با آن، مسئولیت‌ها را میان یکدیگر پاسکاری کرده و انجام وظایف را به دوش یکدیگر می‌اندازند.

وی افزود:‌ کالای قاچاق از مبادی رسمی به صورت گسترده وارد کشور می‌شود و اینگونه نیست که فقط به صورت چمدانی باشد؛ این معضل آسیب‌های اقتصادی و فرهنگی زیادی را به جامعه می‌زند و در همین موضوع وزارتخانه‌های صنعت و اقتصاد در حوزه گمرگ مسئول هستند و وزارت کشور نیز با توجه به اینکه مسئولیت اصلی حجاب وعفاف را بر عهده دارد نسبت به این معضل بی‌توجه است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد:‌ آسیب‌های اجتماعی ناشی از بدحجابی اندک نیست و نمی‌توان نسبت به آن بی‌تفاوت بود چرا که  فضای فرهنگی کشور تحت تأثیر مُدل‌های نامناسب پوشش به شدت تغییر یافته و ذائقه‌ها نسبت به نوع پوشش ایرانی و اسلامی بیگانه می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید