مجتبی شاکری عضو شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار سیاسی
خبرگزاری بسیج با اشاره به یک ساله شدن برجام و در واکنش به اظهارات ظریف مبنی بر اینکه برجام، کشور را از شرایط بسیار ناگوتری نجات داد،اظهار داشت: آقایانی که بنا داشتند بعد از ژنو و بعد از آن در لوزان و در نهایت در وین جشن ملی برگزار کنند، حرف ها و اظهارات گذشته خود را مرور کنند و فرمان 9 ماده ای مقام معظم رهبری را یادآوری کنند و ببینند که معادله ای را که شکل داده اند چه دستاوردهایی داشته است.
وی افزود: بنا بر این بود که بعد از برجام تحریم ها برداشته شود و گشایشی حاصل شود اما فرمولی در برجام گنجانده اند که پس از یک سال از امضای برجام نه تنها تحریم ها لغو نشده است بلکه همین چند روز پیش علیه جمهوری اسلامی تحریم های جدیدی وضع کردند.
شاکری خاطرنشان کرد: تیم مذاکره کننده بدانند که با گرگ ها نمی شود رقصید و دوره رقصیدن با گرگ ها گذشته است و در حال حاضر، همه مردم ایران بدعهدی غری ها را می بینند و دیگر زمان آن گذشته است که با تحلیل های غلط، مردم را به محاسبه نادرست بکشانید.