۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
06:10
کد خبر : 8712430
۱۶:۴۲

۱۳۹۵/۰۴/۲۷
نتانیاهو:

کودتای ترکیه تاثیری بر بهبود روابط با اسرائیل نخواهد داشت

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: تلاش برای کودتای نظامی در ترکیه تاثیری بر بهبود و ارتقای روابط بین دو کشور نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد: تلاش برای کودتای نظامی در ترکیه، تاثیری بر بهبود روابط بین تل آویو و آنکارا نخواهد داشت.

اواخر روز جمعه مقامهای ترکیه از وقوع یک کودتای نظامی توسط گروهی از مقامهای ارتش خبر دادند. ساعاتی بعد مقامهای ترکیه اعلام کردند که این کودتا با شکست روبرو شده و اوضاع تحت کنترل است.

نتانیاهو افزود: اسرائیل و ترکیه اخیرا بر سر روند آشتی و بهبود روابط، به توافق رسیده اند. این تصور ما است که این روند بدون توجه به اتفاقات دراماتیک در ترکیه طی روزهای اخیر ادامه خواهد یافت.

28 ژوئن اسرائیل و ترکیه توافقنامه‌ای را برای عادی‌سازی روابط به امضا رساندند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید