۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
21:13
کد خبر : 8712656
۰۸:۳۲

۱۳۹۵/۰۴/۲۸
از سوی روابط عمومی صورت گرفت

توضیح در مورد حمله به سایت بانک مسکن

مدیر روابط عمومی بانک مسکن در مورد حمله هکری به سایت بانک مسکن گفت: این موضوع مربوط به هفته گذشته و مرتبط با سایت خبری بانک مسکن و براساس اشتباه کاربری سایت صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، مسعود ایزدی در مورد "اظهارات معاون امور بین‌الملل و حقوق پلیس فتا از حمله هکری به سایت بانک مسکن" گفت: اختلال سیستمی مورد اشاره در این مصاحبه مربوط به هفته گذشته و مرتبط با سایت خبری بانک مسکن و براساس اشتباه کاربری سایت صورت گرفته است که ضمن رسیدگی سریع به این مساله هیچ گونه تاثیری بر خدمات اطلاع‌رسانی بانک مسکن و یا تغییری در صفحات اصلی سایت خبری بانک نداشته است.

وی ضمن تاکید بر ارائه اطلاعات کامل این واقعه به مراجع ذیربط هرگونه دسترسی غیرمجاز به اطلاعات حساب‌های مشتریان را تکذیب کرده و افزود: امنیت سیستم‌های بانکی و بانکداری الکترونیکی بانک مسکن به نحو مطلوب تامین و خدشه‌ای به آن حتی لحظه‌ای وارد نشده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید