۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:41
کد خبر : 8713362
۰۷:۳۳

۱۳۹۵/۰۴/۲۹
بمناسبت هفته تامین اجتماعی صورت گرفت

دیدار رییس و کارکنان تامین اجتماعی با امام جمعه و بخشدار اصلاندوز

بمناسبت هفته تامین اجتماعی رییس و کارکنان تامین اجتماعی با امام جمعه و بخشدار اصلاندوز دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصلاندوز، سیدعباس مینایی بخشدار اصلاندوز در دیدار رییس و کارکنان اداره تامین اجتماعی اصلاندوز با قدردانی از زحمات و تلاشهای مجموعه این اداره و گرامیداشت هفته تامین اجتماعی اظهار کرد:سازمان تأمین‌اجتماعی با به حداقل رساندن دغدغه‌های درمانی افراد تحت‌پوشش خدمات خود، می‌تواند روحیه امید و نشاط را در میان آنها افزایش دهد و همچنین با به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های خود می‌تواند ضمن ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم در حوزه‌های بیمه‌ای و درمانی، در تحقق اقتصاد مقاومتی نیز گام‌های اساسی بردارد.

محمدرضا فرید رییس تامین اجتماعی اصلاندوز در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد تامین اجتماعی این شهر از تحت پوشش قرار دادن بیش از 10 هزار نفر تاپایان اردیبهشت امسال خبر داد و گفت:از این تعداد یک هزار و 105 نفر مستمری بگیر شامل بازنشسته،ازکارافتاده و بازمانده بوده و در مجموع بیش از 600 میلیون تومان حقوق مستمری دریافت می کنند.

وی افزود:سازمان تامین اجتماعی همچنان آماده ارائه خدمات به اقشار مختلف بالاخص اقشار کارفرمایی و کارگری و بیمه شدگان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و عدالت اجتماعی است.

همچنین ظهر امروز رییس و کارکنان تامین اجتماعی با امام جمعه اصلاندوز دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار حجت الاسلام  عظیم اسدزاده امام جمعه اصلاندوز ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی و قدردانی از کارکنان این اداره گفت:ما هرچه در بخش رفاه و سلامت مردم تلاش کنیم، به همان اندازه در تحقق اقتصاد مقاومتی موفق خواهیم بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید