۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
18:40
کد خبر : 8714443
۱۰:۳۹

۱۳۹۵/۰۴/۱۷
نماینده ولی فقیه در سپاه:

ایران به‌دنبال ‌‌ایجاد یکپارچگی در سوریه است

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تحولات موجود در سوریه گفت: حفظ جبهه مقاومت، مهم‌ترین هدف و خط قرمز جمهوری اسلامی ایران در سوریه است.
به گزارش سرویس مقاومت مردمی خبرگزاری بسیج؛حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه در خطبه‌های نماز جمعه  شاهرود در حسینیه مدرسه قلعه شاهرود اظهار داشت: امروز راهبرد دشمنان به‌ویژه آمریکا در سوریه تغییریافته است.
 
وی افزود: امروز آمریکا به دنبال حضور حداقلی در سوریه است و برای این هدف تقویت استقلال کردهای سوری و ایجاد حکومت فدرالی در این کشور را برنامه‌ریزی و پیگیری می‌کند.
 
امام‌جمعه موقت شاهرود با اشاره به اینکه آمریکا به دنبال حذف محوریت ایران در مرکز مقاومت سوریه و وابستگی سیاسی این کشور به آمریکا بود؛ از تلاش برای تضعیف حزب‌الله و حمایت از رژیم صهیونیستی به‌عنوان دیگر هدف آمریکا در سوریه نام برد و افزود: آمریکا می‌خواست تا سوریه مانند عربستان، حکومتی وابسته باشد.
 
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سعیدی با اشاره به اشتراک اهداف جمهوری اسلامی ایران و روسیه در موضوع سوریه عنوان کرد: ترکیه نیز به دنبال ایجاد امپراتوری بزرگ عثمانی به‌عنوان محوریت جهان اسلام و دور کردن سوریه از محور مقاومت بود.
 
وی بابیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به دنبال مبارزه با داعش و تروریست‌های تکفیری در منطقه است از حفظ حریم اهل‌بیت و جبهه مقاومت به‌عنوان خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران نام برد و گفت: ایران به دنبال ایجاد یکپارچگی در سوریه است.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه آمریکا می‌خواهد که دولت عراق به این کشور وابسته باشد، عنوان کرد: ایران به دنبال حذف ترویست‌ها در این کشورهاست؛ درحالی‌که آمریکا تنها به تضعیف آنان بسنده می‌کند تا از آن به‌عنوان اهرم فشار در آسیای غربی استفاده کند.
 
 
انتهای پیام//
منبع : سپاه نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید