سید احسان قاضی زاده نماینده فریمان و سرخس در مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی
خبرگزاری بسیج در خصوص اظهارات عجیب سید عباس عراقچی معاون وزارت خارجه مبنی براینکه تحریم های غیرهستهای در جای دیگر اگر نظام صلاح بداند بررسی خواهد شد تصریح کرد: این نوع موضع گیری آقای عراقچی به روند اجرای برجام کمکی نمیکند ضمن اینکه طرف مقابل را به یک گام فراتر میخواند.
قاضی زاده در ادامه بیان کرد: اینکه بخواهند موارد جدیدی را مطرح کنند پذیرفته شده نیست، نه مورد پذیرش نظام است، نه مجلس و مردم، از این رو آقای عراقچی باید خیلی شفاف بیان کند منظور او از بیان این اظهارات چه بوده است؟
وی تاکید کرد: باید در موضع گیریها و بیان عبارات کمال دقت را داشته و مصالح عمومی کشور را رعایت کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به تصویب اخیر کنگره امریکا نیز اظهار داشت: اقداماتی که بعضا توسط مجلس نمایندگان امریکا صورت میگیرد تقریبا در بیاثر کردن برجام است و اگر این اقدامات امریکاییها نیز تبدیل به یک اقدام قانونی شود عهدشکنی نسبت به برجام است.
نماینده فریمان و سرخس در مجلس با اشاره به صراحت موضع گیری مقام معظم رهبری در خصوص مسائل مربوط به برجام و مذاکرات تاکید کرد: این نوع صراحت رهبری معظم انقلاب در موضع گیریها باید به عنوان خط قرمز اصلی توسط تیم مذاکره کنندگان رعایت شود و طرح موارد جدید قابل قبول نیست.